E o idee chiar foarte buna!!!!
Din partea mea ai
ro:
Din partea mea ai
Last edited by a moderator:
Jucatorii care comenteaza aiurea se considera a fi toxici si vor fi pedepsiti conform regulamentului.* Nick-ul tău: zoom_boy
* Propunere: Buna , as vrea sa adresez o problema cu care se poate confrunta staff-ul gamster si totodata sa propun o mica adaugare in regulament a unei sanctiuni impotriva "admin-hunt". De cand fac parte din staff mi s-a intamplat de multe ori si sunt sigur ca nu sunt singurul care intalneste playeri facand ''admin-hunt''. Sunt unii si aceiasi care mereu vin cu replicile: "de ce dai/nu dai mute" ; "nu ai voie sa dai mute" ; " ai direct remove " si renumitii maestrii zen care cunosc regulamentul mai bine decat el insusi. Acest lucru poate fi ignorat dar uneori devine personal si din ce in ce mai intens, ca urmare staff-ul nu poate ajuta ceilalti jucatori deoarece trebuie sa gaseasca mereu explicatii pentru persoana respectiva. Pe sectiunea skyblock s-a ajuns si la incercarea de a afla date personale despre un membru staff cu motiv de razbunare.
* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar influenta comunitatea in bine, staff-ul respectand playerii , iar playerii respectand staff-ul, in caz contrar va exista "bataia de joc".
* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Comunitatea ar devenii chiar si cu 3% mai pozitiva, acest procent mic poate influenta mult modul in care noi staff-ul interactionam cu playerii gamster.
* Subserver: Skyblock si restu subserverelor de pe gamster.
* Alte precizări: Va faceti o idee la ce ma refeream : https://imgur.com/a/ov8MCwt , sper ca am putut fi inteles si astept sa vad daca se mai confrunta ceilalti membri staff cu asa ceva si daca se poate face ceva in legatura cu acest tip de comportament.