• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

ALIN007

User
    Player
     * Nick-ul meu: ALIN007

* Propunere: Cand Vedeti Anuntati Hackeri Admini să ii verfice cu invizibiliatate si dupa ce vede sa le dea ban Ca am vazut uni admini online care nu erau afk nu se ocupau De hackeri erau Leneși ...

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ca Să ajut  Comunitatea Gamster şi mai mult 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : A verifica admini playeri hackeri 

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Si admini are trebui sa verifice hackeri Nu numai noi facem reclamati la ei toaca toaca Pana cand murim si Uneori Admini resping cereri  mai mult la reclamati Si Respectivul ia reclamatia de mai sus si nu se iuta pe reclamati  #ADMINI LENEŞI!

Com32goO

User
    Player
    Nu se intelege ce ai vrut sa spui la propunere 😕 incearca sa vorbesti mai clar, nu amesteca cuvintele.

Si adminii deja se ocupa de hackerii de pe Gamster 😉.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Hackeri se anunta pe /ac si admini se ocupa de ei , dar nu tot timpul pot , poate sunt ocupati , nu poti obliga un admin sa faca ce zici tu .

:contra:

iGamer_

User
    Player
    Cum a zis si Maddor:

SilentShot

User
    Player
    Adminii sunt si ei oameni , am fost si eu admin si nu e usor . Unii mai vor sa se si joace , nu sa stea 24/7 pe hackeri . Pe sw sunt momente cand intr-un minut se anunta 10 hackeri . Adminii incearca sa faca tot ce pot . Nu imi place ideea ta  :contra:

Pedro_pengu

User
    Player
    :contra: motivele de mai sus

SR20.

User
    Player
    De acord cu Maddor.

.

Status
    Not open for further replies.