• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

DarkTiger12

User
    Player
    * Nick-ul tău: DarkTiger12

* Propunere: Playerii cu iteme donator care nu au acel rank sa primeasca ban 4-6h 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : playerii nu ar mai folosii iteme donator si toti ar fi egali

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Nu

ItsKRONX11

User
    Player
    Ar trebui si condiscarea itemelor dar cred ca deja toata lumea sa gandit

:pro:

Estarossa

User
    Player
    Salut ! Buna ideie precizand de o asemenea sugestie legata de itemele donator si cu banarea respectivului pentru detinerea acestora.

Din intamplarile mele trecute pe sectiunea GTA se intamplase sa joc contra un Hero eu avand gradul Vip, era foarte greu de batut si deoarece murisem dar fiind si el mort dupa venirea altui player pe nepregatite a murit si el, fiind fustrat am decis sa folosesc comanda invsee pe el fara voia acestuia si respectivul detinea la el in inventar armura elite. Tot asa un caz cu un ultra ce detinea armura supreme dupa ce murise.

Un ban de 8 ore este suficient. Votul meu este :pro:

CyloerEN

User
    Player
    Sunt de acord cu tine. Nu știu cum este pe alte secțiuni, dar pot zice că pe SkyBlock itemele sunt doar confiscate dar jucătorul respectiv nu primește nici o sancțiune, mulți jucători cu grad de Donator dă iteme din kit la alții când nu e nici un membru staff online și membrii cu grad de Donator iarăși nu primește nici o sancțiune.
    :pro:

Last edited by a moderator:

Rainbow

User
    Player
    Pro (motivele sunt mentionate mai sus si nu mai are rost sa le repet:)) )

Tedduard

User
    Player
    Pe survival cel putin daca refuza sa predea itemele si nu este un operator/manager on este banat pana intra un operator sau manager, probabil asa este peste tot nu stiu.. Nu are rost sa dai ban asa cum l ai prins cu itemele kit in minutul 2 ban, cel mai bine ar fi sa ii explici cu frumosul si daca nu accepta treci la fapte.

:contra:  

Darius™

User
    Player
    Salut!

Mie nu mi se pare chestia asta normala, toata lumea s-ar plange ca a primit ban ca nu a dat itemele unui staff si vor incepe scandalurile+ ca puteti chema un operator+ pe sectiune sa vina sa ii ia din enderchest sau din inventar itemele de donator la care nu are acces.

De la mine ai un:  :contra:

Status
    Not open for further replies.