• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Mr_KenPaY

User
    Player
    Nick-ul tău: Mr_KenPaY

* Propunere: la fiecare jucator sa fie un ID linga nume ca exemplu ID:666 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : deoarece va fi mai usor pentru staff sa deie mute sau ban cuiva dupa ID decit sa scrii numele lui ,si daca de exemplu sunt 2 persoane cu nume aprope asemanator ,va fi posibil ca staff-ul sa deie mute gresit ,va fi usor sa scrii doar ca exemplu [/tempmute 666 30m spam ]

* Subserver: Global

* Alte precizări:  imi pare rau pentru gramatica mea 

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    :contra:

Daca va fi adaugata aceasta propunere , cel mai probabil ar incurca membrii staff, plus ca nu are rost sa fie adauugate +10000 de id-uri la fiecare cont , ar fi aiurea 

Mai vreau sa adaug ca nu este greu sa scrii numele unei persoane in cazul in care trebuie sa-i acorzi o sanctiune

BOBOBO_

User
    Player
    Ideea e de pe samp. Dupa mine cu un id este mai greu sa dai mute/ban etc. Merge sa dai cu tab deci nu e greu sa pui numele unui jucator. Din punctul meu de vedere aceasta idee nu ar ajuta comunitatea :contra:

Megasus

Developer
    Developer
    In opinia mea ,aceasta idee mai mult ar incuraca atat playeri cat si stafful.
    In primul rand , exista playeri cu nume de exemplu : 4351303 sau gamer49014 , si daca mai adaugi si id o sa fie foarte complicat.
    In al doilea rand, sunt si alte modalitati mai usore care sa nu necesite acest lucru , ca de fel tastarea primei litere din numele jucatorului si apasarea tastei tab.
    In al treilea rand, servarul are peste 5000 de conturi , si va fi foarte greu sa ti minte playeri dupa id.
    In concluzie nu este nevoie de acesta schimbare :contra:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Din punctu meu de vedere, te-ai incurca mai mult cu ID-urile acestea decat cu nick-ul.

aLexeiC

VIP
    VIP
    Buna, sa incep sa iti spun ca aceasta propunere nu isi are locul pe minecraft, nu suntem pe samp pentru a aparea comanda /id, nu vad la ce ar putea ajuta acest id.

Votul meu:  :contra:

Skynudel.

User
    Player
    Nu ar avea rost comanda /id!  Nu esti pe samp ci pe Minecraft!  Ce ai putea face cu acel Id?  :contra:

Rainbow

User
    Player
    Nu cred ca staff-ul are nevoie de ID-uri ca sa le fie mai usor. Sincer, chestia asta i-ar incurca, plus ca nu suntem chiar asa de multi playeri incat sa avem nevoie de o chestie de genul:)).

HappyDUDE

User
    Player
    :contra:  Deoarece ar fi foarte greu cand dai /ban pe langa numa nume sa mai pui si acel ID 

ItsKRONX11

User
    Player
    JustLook2 said:
    :respins:

:tc:
    Nu esti administrator sau manager xD

Votul meu: in primul rand daca stau sa ma gandesc nu vad rostul pe bune nu ai nevoie ai facut asta pt 1+ topic

Status
    Not open for further replies.