• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

#TitaniuMark

User
    Player
     * Nick-ul tău: TitaniuMark

* Propunere: Sa se adauge un Mesaj Automat care sa anunte jucatorii de pe sectiunile po*Cenzurat*te despre anumite sectiuni mai putin jucate/cunoscute.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Facand ca mai multe sectiuni ale serverului sa fie cunoscute/jucate

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece va mari "traficul" - daca se poate spune asa - jucatorilor pe server...

Ce vreau sa spun prin asta?: Pai, unii jucatori se plictisesc de sectiunile pe care joaca si, probabil, vor sa incerce si alte moduri de joc, dar, vazand ca nu este nimeni on pe acele sectiuni, se pot gandi ca acea sectiune este abandonata. Prin acest Announcer i-am putea invita pe sectiunile mai putin "circulate" de pe server

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Cum am gandit eu sa functioneze acest Announcer?: Vom crea statisticile sectiunilor pe categorii, asta insemnand ca minigame-urile vor avea legatura doar cu alte minigame-uri [adica nu vom invita jucatorii de pe bedwars pe survival , ca exemplu]. Luam primele 2 cele mai po*Cenzurat*te sectiuni din categoria respectiva<a:> [de exemplu] si primele 2 cele mai "sarace" [in materie de jucatori] sectiuni din acea categorie <b:>, iar , la intervale prestabilite [sa zicem , odata la 6 sau 8 ore], pe sectiunile <a:> vom afisa un mesaj prin care spunem, de exemplu, [Gamster.org va invita pe sectiunea "sectiune1" deoarece, dorim sa o facem cunoscuta!] (datele si mesajele sunt doar orientative...)

Sper sa va placa propunerea mea, Eu,  cel putin, cred ca aceasta ar avantaja cateva dintre sectiunile de pe server 💛🙂

BOBOBO_

User
    Player
    Fiecare jucator joaca unde vrea. Nu cred ca e nevoie de un astfel de mesaj. :contra:

Last edited by a moderator:

ItsKRONX11

User
    Player
    Nu vad de ce. Se pot uita singuri.

Si daca nu le place asta e joaca ce vrea la fel cum a zis BOBOBO

:contra:

Darius™

User
    Player
    Salut! 

Fiecare player se joaca pe ce secțiune dorește el, ar fii o chestie inutila dar și o chestie bună, de exemplu se deschide un mini-game nou iar unele persoane nu sunt pe serverul de discord și ar fii bine sa se trimită o alerta. 

Dar din partea mea ai un: :contra:

DarkHaker.

User
    Player
    Salut, lumea joaca unde ii place si cum ii place nu cred ca ar fi bine sa "le bagam pe gat" sectiunea respectiva daca cineva vrea sa intre acolo o poate face si fara anunturi :contra:

oDqniel

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut ,  eu cred ca fiecare player joaca unde vrea si nu trebuie sa ii se spuna sa joace pe alte sectiuni.

Gamerul1971

User
    Player
    E ca si cum ai face reclama la o sectiune si nu ai rezolvat nimic.

1.Ocupa chatul

2.Devine enervant

3.Daca pleaca de pe acea sectiune si se duce pe alta,ce-ai rezolvat?Ca tot pe gamster joaca.

De la mine ai

_Alysa

User
    Player
    Este destul de inutil, in primul rănd ar umple chat-ul cu mesaje, ar devenii enervant pentru toți playerii, și fiecare se joacă unde vrea.

Contra.

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Nu vad rostul acestei propuneri

Ar fi cam enervant daca s-ar trimite multe mesaje .

Fiecare jucator joaca unde vrea , mai bine sa nu se adauge aceasta propunere ca ar fi cam inutila.

oof_panda

User
    Player
    Fiecare are dreptul de a alege sectiunea pe care ar vrea sa-si petreacă timpul, dacă o sectiune este mai scăzută alta este mai ridicată si este cam acelasi lucru

​

Rainbow

User
    Player
    Fiecare cu preferintele lui. Nu avem nevoie de mesaje ca sa ne jucam pe alta sectiune:)).

DoopSnogg

User
    Player
       Desigur, o sa votez pozitiv, pentru ca exista sectiuni interesante, diferite, pe care jucatorii nici macar nu le-au incercat. Iar motivul acelor mesaje despre sectiunile mai putin jucate sa fie evenimentele ! Ar fi bine ca pe aceste sectiuni sa se faca mai multe evenimente care ar aduce jucatori.

:pro:

DoopSnogg

User
    Player
    Nu vad in propunere unde se zice despre cum ar trebui sa obligam jucatorii sa joace pe acele sectiuni... TitaniuMark a propus doar sa se informeze, nu sa se "bage pe gât" sau "sa se incalce dreptul jucatorilor de a juca unde vor".. 

Cat despre faptul ca ar deveni enervant, exista deja mesaje care apar din cand in cand precum "nu uita sa votezi". Mesajul despre sectiuni ar putea fi "alipit" de celelalte, nu cred ca e nevoie sa fie spamat...

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Eu zic ca este bine asa cum este, fiecare joaca ce ii place, daca cumva te plictisesti si nu stii ce sa joci cauti in busola pana gasesti unu care stii ca-ti place :contra:  

Com32goO

User
    Player
    Fiecare player joaca pe ce sectiune vrea nu este nevoie de un astfel de mesaj.

Tedduard

User
    Player
    N-are nici un rost, adica eu unul daca as vedea un mesaj de genul l-as ignora. Fiecare e liber sa aleaga unde sa intre, depinde de preferintele fiecaruia acum.

Boydh9

User
    Player
    Eu zic ca n-are rost deoarece orice player se duce unde vrea... Nu ii obligam sa vina pe o anumita sectiune.

Contra.

Nasuni

User
    Player
    Salut
    Nu vad rostul la aceasta propunere.. 
    :contra:​

Status
    Not open for further replies.