• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Skyl1Ne

User
    Player
    Nick-ul tău:Skyl1Ne

* Propunere: Sa se adauge un kit pe nume viking si sa fie adaugat pe ce e si warrior acum .Si sa fie 10e Kitul ar contine Un topor  cu srp 4 fire aspect2 Umb 3 kb 1 armura de la warrio si 32 de mere op un arc si o sageata si o potiune strenght/Sa fie odata la 2 zile 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu ma gandesc ca ar fi mai bine pt cei care fac pvp sa faci un axe de pvp .Un axe de pvp se face mai greu si acest kit cred ca ar fi mai bun.Si majoritatea folosesc axe la pvp si este destul de op .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Ar fi mult mai bn pt aproape toti sa aiba acest kit 

* Subserver:Global 

* Alte precizări:  Sa fie 10 E si sa fie culoarea lui Maro

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Sunt destule kit-uri momentan zic eu, nu cred ca ar ajuta :contra:  

Tedduard

User
    Player
    Exact acelasi lucru voiam sa-l spun si eu. Exista destule kit-uri, ar fi inutil sa se adauge inca unul de genu asta.

:contra:

_Alysa

User
    Player
    Sunt destule kit-uri in momentul ăsta plus, nu cred că cineva ar da atât pentru un kit.

Contra.

Status
    Not open for further replies.