• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Gamerul1971

User
    Player
     Nick-ul tău:Gamerul1971

* Propunere: Marirea pedepsei la hack(de preferat pe IP)

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In MULT MAI BINE

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca e o bataie de joc ce se intampla pe Skyblock 1.8 si nu numai.MurderMystery si inca multe alte sectiuni ce sunt afectate de hackeri.Pe Skyblock 1.8 vin hackerii cu speed hack la warp pvp , ne omoara isi dau rapid itemele pe contul principal si ies.E BATAIE DE JOC!La fel si pe MurderMystery oameni cu speed hack care sunt banati  reintra imediat dupa ban cu alt cont.Asa nu se mai poate!Ori sa-i baneze pe IP 24h Ori marirea pedepsei nu stiu.Dar chiar e frustrant cand ii vezi pe copiii astia cum vin cu speed hack te omoara si dupa ies.

* Subserver:Skyblock sau Global

* Alte precizări:Omu a iesit imediat dupa ce l-a omorat pe prietenul meu si pe mine :

alextheflowerrr

User
    Player
    Eu  cred ca unele persoane care abuzeaza/joaca cu hack ar merita o pedeapsa mai mare. 

De la mine ai : :pro: .

Last edited by a moderator:

Thywen

User
    Player
    :pro: Propunere foarte utila, multa lume abuzeaza iar asta trebuie sa inceteze, din pacate lumea poate 'da counter' la acest lucru folosind un program prin care iti schimbi IP dar totusi acesta este un pas spre bine.

Limo338 🌺

User
    Player
    O propunere buna, s-ar reduce numarul hackerilor după sectiuni :pro:

MrAstrix

User
    Player
    :contra: eu zic ca este suficient 24h pentru început, iar dacă se reîntorc și folosesc hack din nou, permanent +chiar dacă ii dai banip, își pot schimba ip-ul foarte simplu. @_-Limo-san-_, iar dacă s-ar reduce numărul de hackeri nu ai mai avea activitate la moderator. Pana la urma cu asta ne ocupam noi. 

Last edited by a moderator:

Exation

User
    Player
    :contra: eu zic ca este suficient 24h pentru început, iar dacă se reîntorc și folosesc hack din nou, permanent +chiar dacă ii dai banip, își pot schimba ip-ul foarte simplu. @_-Limo-san-_, iar dacă s-ar reduce numărul de hackeri nu ai mai avea activitate la moderator. Pana la urma cu asta ne ocupam noi. 
    Motivul pentru care dau eu :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.