• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

TONII

User
    Player
     Nick-ul tău:TheProtector

* Propunere: Propun sa ieftiniti pretul de la spatiul cu backpack din cauza ca nu toti isi permit atatea tokensuri mai ales ca le faci destul de greu eu zic sa puneti pretul 25 sau max 10 tokensurii

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :Eu cred ca n-ar influmenta deloc

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru ca backpackul e bun dar e prea scump si multi playerii ar cumpara spatiiu in acesta

* Subserver:      Global

* Alte precizări:   Nimic deocamdata

cantkillher

User
    Player
    :contra: Daca folosesti Gamster Launcher ai un avantaj foarte mare. Primesti deja 2 token-uri per vote si ai 8 lobby-uri + 4 link-uri de vot, daca stam sa facem un mic calcul ai 64 de token-uri pe zi. Sa nu uitam ca Gamster Launcher iti ofera 1000 de tokens la prima intrare si primesti 5 tokens pe zi, astfel ai 69 de tokens pe zi. Reducerea pretului backpack-urilor ar aduce un avantaj foarte mare jucatorilor care folosesc GL fata de cei care nu folosesc acest launcher.

oof_panda

User
    Player
    :Contra: după cum a zis si David mai sus, sunt metode dieferite de a face tokens, aceste metode sunt unele foarte simplu dacă folosesti Gamster Launcher

Backpack-ul mi se pare destul de ok cum este acum cu 50tokens nu ii văd o scădere ca un lucru bun

Raykayz

A fost frumos cat a durat..
    Player
    Salutare! 

Consider că ideea ta nu este taman una bună deoarece prețul este balasat destul de bine, scăderea prețului pe slotul din inventarul ar face ca backpack-ul să fie prea op .

Ideea ta primeşte un :

:contra:

De la mine.

Status
    Not open for further replies.