• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere global

Status
    Not open for further replies.

SdiioneL

User
    Player
    Nick-ul tău: SdiioneL/sdiionel

* Propunere:  Un sistem sa poti da rename sau acces la comanda /unregister  pentru a putea schimba numele contului

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pai, nu trebuie sa intru cu tluncher sau altele pe server de indata ce eu mi-am schimbat numele la contul premium din 'sdiionel' in 'SdiioneL' 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  am zis mai sus, mult mai usor daca imi redenumesc numele de pe minecraft

* Subserver: nu

* Alte precizări:  Am cautat un loc sa fac un ticket pentru a-mi schimba numele, dar nu am gasit 😞

#TitaniuMark

User
    Player
    Numele de la contul premium de minecraft este legat de contul facut pe site-ul | minecraft.net | , deci pentru a te putea loga pe un server premium trebuie sa fii logat pe contul de minecraft prin launcher. De asemenea, pentru a te loga la un cont premium poti folosi si un mod special pentru a face asta [ poti folosi labymod de exemplu ]

Cazul contului premium nu are atat de mare importanta privitor la serverul Gamster deoarece este un server non-premium!

Cat despre unregister - in cazul in care ar exista comanda /unregister , o data ce o folosesti vei pierde tot progresul facut pe contul respectiv ( voturi , bani , iteme etc. )

Totusi, ai posibilitatea de a avea maxim 3 conturi pe ip , iar daca mai ai nevoie de alte conturi poti folosi un vpn!

Iar in legatura cu schimbarea din "sdiionel" in "SdiioneL" - atata timp cat numele contului are acelasi continut, doar literele scrise cu/fara caps , este considerat acelasi cont, adica, daca la inceput te-ai inregistrat cu id-ul "sdiionel", atunci cand vei intra cu "SdiioneL" va fi considerat acelasi cont deoarece nu ai nici-o alta litera , alt numar, sau un caracter in plus in nume, ci schimbi doar "s" in "S" si "l" in "L" !

Pentru a te lamuri, pe Gamster nu ai cum sa primesti unregister!

Cu astea fiind spuse, votul meu este :contra:

Atunci cand vrei sa propui o schimbare, nu neaparat referitor la Gamster, ci in general, este bine sa te documentezi putin inainte de a face propunerea , acelasi lucru referitor si la alegeri 😉 

SanduK

Loyal
    VIP
    Nu prea cred ca e o idei buna nu o sa dau multe detalii ⬆️😏 .

Conturile de pe gamster  nu pot fi inregistrate asa a fost inaijte si asa va ramane . :contra:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.