• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected propunere global

Status
    Not open for further replies.

PunchIt

User
    Player
    * Nick-ul tău:Sty1ePvP

* Propunere: Sa se adauge kit VIP

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : ar incuraja lumea sa isi cumpere si vip, nu sa ramana doar la legend si pana la urma gradul costa 10 euro si nu da nimic special, si la hero care e 2.5 ai kit

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pentru cei care doneaza sa aiba mai multe iteme ca nu degeaba se dau bani

* Subserver:global

* Alte precizări:  doamne ajuta

PunchIt

User
    Player
    mario_ak47 said:
    Salut eu zic ca nu are rost sa faca Kit vip pentru ca ai acces la ban si unban de la gradul vip+
    la unban nu ai acces la vip

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Cand donezi pentru VIP, deja iei in calcul faptul ca ai acces la BAN , pentru doar 10 euro, si nu consider ca iti trebuie si kit VIP. EU unul, sunt VIP, si sunt multumit de comenzile la care am acces. :contra:

MrAlinberg

Demon Slayer
    Player
    Daca esti donator, aici fiind vorba de VIP, ai acces la comenzile principale, mute/kcik/tempban. Dar de exemplu nu esti obligat sa le folosesti si nu poti interveni peste staff. Si eu vreau sa se bage un kit la gradul VIP. Am facut si eu o astfel de propunere, doar ca eu am facut referire la SkyPvP.

:pro:

⛧_SkilleD⛧

User
    Player
    :contra:

Comanda ban se primeste la VIP, daca s-ar primii si un kit dupa parerea mea ar fi prea op

xGrubby

User
    Player
    :contra:  La VIP ai acces la /tempban ceea ce este un lucru bun, te ajuta sa scapi de hackeri, de cei ce abuzeaza. Legat de KIT, daca iti cumperi VIP ai acces si la cele 3 kituri (Hero, Ultra, Legend).

ItsMePros

User
    Player
    :contra: Consider ca nu dai bani degeaba pe grad deoarece ai acces la a da tempban ceea ce celelalte grade nu au , comanda care este foarte ajutatoare atunci cand dai de hackeri , cat despre kit nu ii prea vad rostul. 

AlexPavel

User
    Player
    Cei cu vip au acces la ban si nu vred ca ar mai fi nevoie de kit vip!

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ar deveni op + exista deja multe kit-uri :contra:  

Seb_

User
    Player

La 10€ sa ai acces la kit op nu este prea ok

stasicMD

User
    Player
    Eu am ultra si kitul e foarte bun pentru doar 5e,la VIP se deblocheaza comanda /tempban ceea ce e f OP si multumeste-te cu celelalte kits ca sunt foarte bune dupa parerea mea.  :contra:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    :contra: Pentru ca Kitul Legend e Op si atunci nu ar mai exista kit Supreme

LegendaryPvP

User
    Player
    Nu consider ca este nevoie de un kit vip deoarece acest grad iti ofera multe accese(kick/mute/ban) iar daca-i mai adaugi si kit  ar fi prea over-powered.

Votul meu este :contra:

Succes

Status
    Not open for further replies.