• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

TheMcCristaI

User
    Player
     Nick-ul tău:TheMcCristall

* Propunere: .Pe chat ,din câte am văzut există playeri care fac anumite “Chat Event-uri”(ex. “Cine îmi dă primul o sumă de bani primește x2”)Well,unii playeri care fac aceste chat event-URI dau uneori scam la alți playeri.Pe de altă parte ,creează  spam pe chat.Propun să se adauge în regulament această regulă,de a nu se face chat event-uri.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :În bine.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Nu s-ar mai da atâta scam și nu ar fi atâta spam pe chat.

* Subserver:în general SkyBlock,Survival și Acid Islands

* Alte precizări:  Nu,mulțumesc .

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Buna ziua. Nu imi place propunerea ta deoarece : Nu trebuie o alta regula ca sa dai mute pentru spam si nu poti interzice jucatorilor sa nu se minta unul pe altul. De la mine ai :contra: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    In primul rand "Chat Event-urile" jucatorilor nu sunt niste Event-uri oficiale asa ca nu este nimeni obligat sa joace in ele. In caz ca persoanele se supara , spameaza, injura,scriu cu Caps datorita nervilor de la aceste "Event-uri" ii poti sanctiona. Nu mi se pare o propunere utila din partea mea ai :contra: Bafta!

ItzDr1nK

User
    Player
    Daca decizi sa intri intr-un asemenea event o faci pe proprie raspundere. :contra:

AiceFx

User
    Player
    Nu sunt obligati jucatorii sa participe la acest event organizat de catre alti jucatori + ca pentru spam se da mute! :contra:

tennesy

User
    Player
    nu poti sa interzici jucatorilor sa scrie pe chat. :contra:

PandaKing.

User
    Player
    :contra: Jucatorii nu sunt obligati.

iSktZz

User
    Player
    :contra: jucatorii nu sunt obligati sa dea bani, iar scamul in game e permis

Status
    Not open for further replies.