• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

Apocalypse53

User
    Player
    * Nick-ul tău:Apocalypse532

* Propunere: Sa se bage un grad numit Voter

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Cei cu multe voturi ar avea si ei un grad 

* Subserver:Global

* Alte precizări:  Acest grad il vei primii la 1000-2000 de voturi si va avea aceleasi beneficii ca gradul Ultra sau VIP

mini.

god gaymer
    Player
    Eu in momentul de fata am 1750 de voturi, nu consider ca acest grad ar trebui sa se adauge pentru ca jucatorii vor avea acest grad global si ar fi un avantaj mult prea mare. Majoritatea jucatorilor au un grad mai mare de VIP si daca voteaza, trebuie sa astepte un administrator sa-i dea gradul. Totusi, iti poti lua gradul de VIP cu tokens, daca nu-i folosesti.

Imi pare rau, dar nu cred ca propunerea va merge , :contra:

Last edited by a moderator:

focfocfum

User
    Player
    Salut! 

Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece cu tokens (Care le poti face prin voturi) poti cumpara grade.

:contra:  

Coming4YOU

User
    Player
    Salut!

Nu ar avea rost acest grad pentru ca daca votezi primesti tokens cu care poti cumpara grade.

De la mine ai  :contra:

FenixG3

User
    Player
    Salut!

Consider ca acest grad ar fi prea op, iar, la cate voturi ai scris tu, sunt sigur ca ai avea destule tokene pentru a cumpara VIP sau alt grad de pe /tshop. In concluzie, votul meu este :contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,consider că e prea op sa faci rost de un grad cu aceleași beneficii ca Ultra(care costa 10 euro),doar votand,sa nu mai zic ca tu ai zis sa fie global,ma gandesc ca si doar pentru o sectiune ar fi prea mult si prea op.In concluzie,votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

EduardINFIN

User
    Player
    Salut!
    Consider ca acest grad nu isi are rostul, daca tot vrei sa ai un grad, il poti cumpara cu token-urile primite de la voturi asa ca de la mine ai :contra:  .

VapeSMG

User
    Player
    Salut

Sa ai 1000+ voturi ar insemna sa ai peste 6000 tokens, iar cu acei tokens poti sa-ti cumperi un grad fara nici o problema. In schimb, daca ai avea la 1000 voturi un grad egal cu gradul Ultra sau VIP pe toate sectiunile, cred ca ar fi prea op

Din pacate  votul meu este  :contra:

PunchIt

User
    Player
    Salut, desi ceilalti au dat contra, iti voi da pro. Ca sa faci 2k voturi iti trebuie 500 de zile in care votezi si asta e ceva, iar gradul sa fie doar pe o sectiune la alegere.  :pro:

Status
    Not open for further replies.