• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

DrMilanius

User
    Player
     Nick-ul tău: DrMilanius

* Propunere: De fiecare data cand un nou player se inregistreaza, un text sau o carte sa apara in fata cu regulile Gamster de pe chat si celelalte! Pentru playerii existenti, sa fie un meniu cu reguli, nu un warp!

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Comunitatea ar stii regulile

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Mai putine banuri sau mute-uri. FOARTE UTIL

* Subserver: Peste tot pe server

* Alte precizări:  Va rog sa dati raspuns daca e idee buna sau nu!

XxPelurixX

User
    Player
    Salut!

Atunci cand intrii pe un server e clar ca are regulamentul sau si de aceea orice player care intra pe server si nu vrea sa aibe probleme cu Mute urile sau banuriile trebuie sa citeasca regulamentul, chestia asta e Clara cand intrii pe un server..

Imi pare rau de la mine ai :contra:

xyzz

User
    Player
    :contra:
    Dupa parerea mea inainte sa intrii pe o comunitate indiferent despre ce este vorba in ea orice membru trebuie sa intre pe forum si sa citeasca regulamentul.

AndreeaTL

User
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare una foarte buna, deoarece inainte de a intra este normal sa stii regulamentul serverului respectiv. In concluzie de la mine ai :contra:   

Drak0n_776

User
    Player
    Salut.

Dupa parerea mea, orice jucator care intra pe Server/Sectiune trebuie sa citeasca regulamentul de pe Forum.

Nu cred ca are rost chestia asta. 

Din partea mea ai  :contra:

Zi faină!

Last edited by a moderator:

Andreea256se

User
    Player
    Orice jucator inainte sa se inregistreze ar trebui sa citeasca regulamentul de pe forum.

Daca un jucator doreste sa citeasca regulamentul poate cere la un staff , daca nu gaseste forumul.

De la mine ai :contra:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Mie mi se pare o idee buna. Sunt sigura ca multi jucatori nu isi iau din timp sa caute forumul si mai apoi regulamentul. Chiar daca este normal ca jucatorii noi sa citeasca regulamentul serverului inainte sa se inregistreze, multi nu o fac. Recunosc ca nici eu nu am citit regulamentul inainte sa intru pentru prima data pe server, ci am facut-o la cateva zile de la inregistrare. De asemenea, de multe ori intalnesc jucatori care imi cer un link de la regulament. In hub deja exista un link de la shop si nu cred ca ar fi prea greu sa se adauge si cel cu regulamentul. Daca propunerea ta ar fi implementata, jucatorii ar ajunge mult mai usor sa stie regulile serverului si intr-un timp mai scurt.

:pro:

xImIriis_

User
    Player
    Salut!

Personal, consider o idee buna de a se adauga regulamentul cand te inregistrezi pe server. Inteleg faptul ca o data ce te inregistrezi pe server esti de acord si cu regulile serverului, dar am intalnit multe situatii in care jucatorul sanctionat nu stia ca exista un regulament sau era obisnuit cu alte reguli, cerandu mi dupa sanctionare link de la regulament. Daca aceasta idee s ar implementa sunt convisa ca jucatorii ar sti regulile cat de cat si o sa se 'salveze' de o posibila sanctiune.
    :pro: Seara faina!

Last edited by a moderator:

Flix

User
    Player
    Din partea mea ai :contra:  deoarece nu iti ia prea mult timp sa deschizi forumul si sa-l citesti, daca nu stii unde este poti cere link unui membru staff si totul se rezolva.

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, mi se pare o idee buna, deoarece unii jucatori poate nu stiu de forum si astfel vor putea ajunge la regulament mult mai usor si s-ar evita multe sanctiuni.

De la mine ai :pro: fiindca e o propunere foarte buna!

iSpuddie305

User
    Player
    Salut, nu inteleg ce sens ar avea sa se faca o carte cand exista un forum cu un regulament bine organizat si se poate intelege mult mai bine. Propunerea ta mi se pare una inutila. :contra:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, DrMilanius!

Nu sunt de acord cu propunerea ta, deoarece cand un jucator intra pe un server Minecraft ar trebui sa stie ca exista un regulament si un forum, de asemenea, nu cred ca toate regulile ar intra intr-un menu sau in chat.

De la mine ai :contra: . 

O zi buna!

~zJustBoyy