• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

kendamistu

User
    Player
    * Nick-ul tău: kendamistul

* Propunere: Propun sa adaugam la vanzare pe Shop-ul Gamster, semnaturi ale Staff-ului si ale Builderilor, sub forma unor :

1). Semnaturi pe o carte

2). Semnaturi pe Sign-uri

3). Semnaturi pe Bannere

4). Semnaturi pe Harti

Si sa fie vandute la preturi diferite sau sa se castige prin a te juca o anumita perioada de timp, facand misiuni/achievement-uri/etc. cu modele diferite, depinde de rank, daca ai Helper, o sa fie o semnatura cu culoarea grad-ului respectiv si daca ai un nick custom in Minecraft, pui culorile de la Nick-ul respectiv . 

Si daca o sa se vanda semnaturi o sa se vanda un anumit numar pentru fiecare grad, de ex. : Pentru Grad-ul de Helper, se vand 100 de Semnaturi, iar pentru acela de Chairman, se vand doar 10 Semnaturi, pentru acela de Builder 80 de semnaturi, acum depinde de celelalte grade, cu cat e mai special un grad, cu atat mai putine semnaturi se vor vinde, iar cu cat sunt mai putine semnaturi de la grad-ul respectiv, cu atat sunt mai scumpe semnaturile, de ex., O semnatura a grad-ului de Helper sa coste 0,50 e, iar o semnatura a gradului de Chariman sa coste 5 e . Iar dupa 1 an/2 ani, sa schimbam design-ul semnaturilor .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :

Unii jucatori o sa cumpere niste semnaturi doar ca sa aibe si ei macar una, dar poate unii o sa colectioneze semnaturile, iar daca cineva pierde o semnatura, celelalte semnaturi vor fii cu 1%--->10% mai rare ca la inceput, si poate ca se vor putea comercializa cu bani reali, cu cat sunt mai rare/putine, cu atat sunt mai scumpe . Multi jucatori o sa doreasca sa cumpere aceste semnaturi, iar aceste semnaturi va influenta sute de jucatori sa le colectioneze si sa le vanda pentru bani virtuali de pe sectiunea respectiva .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :

V-a creste numarul de jucatori de pe o sectiune si poate v-a ajuta in economia serverului .

* Subserver: Global

* Alte precizări: -

LD007

Lupisor
    Player
    Hi! Cred ca e o propunere foarte interesanta si unica. De ce nu pana la urma, daca vrei, poti cumpara aceste semnaturi, daca nu asta este. Unii jucatori sunt pasionati de colectionarea lucrurilor, de ce sa nu le oferim si ceva unic pe server?

Votul meu este :pro:

Neyzouu

User
    Player
    Buna, Kendamistule!

Propunerea ta este una foarte interesanta, imi place tot ceea ce ai spus mai sus. Jucatorii ar avea sansa de a cumpara semnaturi de la noi staff ul, cat si builderii comunitatii.
    De la mine ai 

:pro:
    Multa bafta!

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, kendamistul.
    M-am uitat la propunerea ta si am venit sa-ti spun ce cred eu despre ea.

Propunerea in sine este interesanta, deoarece unii le-ar placea sa aiba semnaturi de la membrii staff. Si eu as colectiona semnaturi de la Staff, fara sa dau bani, dar sunt mai multe chestii ce nu mi se par in regula cu propunerea.
    1. Sunt prea multi membrii staff. O sa fie o harababura in a le obtine pe TOATE. Daca ar fi, sugerez minim membrii staff cu gradul de Admin.
    2. Aproape toate sectiunile de Minigames si unele din Gamemodes (SpeedBuilders , SkyWars , The Bridge , H&S , PracticePvP , KitPvP etc) nu vor avea optiunea cu Semnaturi deoarece itemele nu raman, practic daca iesi din sectiune dupa ce primesti semnatura, s-a resetat inventarul, si nu-l mai ai, doar itemele pentru a intra in meci sau a-ti folosi kit-ul. Probabil ar crea un conflict printre membrii staff ca nu au aceasta optiune.
    3. Majoritatea membrilor staff ofera semnaturi gratis, sau cel putin eu in staff, ofeream semnaturi gratis la unii jucatori care meritau din punctul meu de vedere. Din alta perspectiva, altii poate nu vor sa dea semnaturi deloc, pentru ca l-ar stresa alte persoane.
    4. Exista sanse sa se planga jucatorii de banii dati pt o semnatura, in caz ca o pierd sau vine wipe-ul sau ceva asemanator.

Nu stiu ce sa zic, mi se pare mai okay asa, imi pare rau, da' nu sunt de acord. 
    :contra:

kendamistu

User
    Player
    Vreau sa spun acum, ca ar fii mai bine sa fie semnaturi numai de la Builderi, Admini, Operatori, Manageri, VP si Chairmani . Adica, nu sunt multi, si sunt mai speciali .

TibiDasher

User
    Player
    Ar fi chiar super dupa parerea mea,pentru ca unii oameni chiar si-ar dorii sa aiba o semnatura,si se va incepe colectionarea acestora si se vor vinde pe sume super mari.

Din partea mea ai un  :pro:

Last edited by a moderator:

AMX

User
    Player
    Pur si simplu, de ce? Sa fie stresati Staff-ul sa semneze, iar daca ei n au timp, sa se supere player-ul? Jalnica idee.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, cum s-a zis si mai sus, nu mi se pare o idee chiar atât de bună. Eu personal acord semnături unor jucători gratis, nu contra cost. De asemenea, uneori jucătorii pot stresa membrii staff sa le semneze săbiile/armura sau altceva si nu ar fi prea ok.

Mi se pare o idee nu prea buna, :contra:

kendamistu

User
    Player
    Vreau sa mai adaug altceva la aceasta propunere . Ar fii misto sa facem si un fel de Daily-Case pentru aceste semnaturi, si poti deschide un Case cu 3 voturi, si iti poate pica o semnatura de la un Helper, sau chair daca ai noroc de la un Chairman . Voturi ---> Semnaturi, dar l-a vanzare se vor pune doar semnaturile de la Admin in sus + Builderi . Iar cele de Helper si Moderator se vor putea castiga prin votarea serverului (3 voturi pe zii), 3 voturi/Case . Si din el o sa iti poata pica Semnaturi ale Helperi-lor si ale Moderatori-lor . Ar mai fii misto sa poti face Trade-uri cu semnaturile, gen daca ai 2 semnaturi de la acelasi Helper, vei putea sa faci Trade cu un alt jucator, sau poate se v-a crea un fel de Upgrader, in care vei pune de la 5 pana la 10 semnaturi cu grad-ul Helper, si sa iti deie o semnatura de la un Moderator in schimb, si la fel si pentur Moderator, 5 semnaturi de la niste Moderatori ----->Semnaturi de la Admini, si asa mai departe .

aLexeiC

VIP
    VIP
    Salut, nu vad ceva util in aceasta propunere si nu vad cu ce te ar ajuta pe tine ca jucator daca ai avea respectiva semnatura de la x staff sau x builder. Votul meu este din pacate :contra:

kendamistu

User
    Player
    Vreau sa mai adaug ceva la aceasta propunere . In primul rand, aceste Semnaturi, nu sunt doar niste semnaturi, sunt ca o "moneda", gandeste-te ca banii (RON), sunt facuti din plastic, si costul de producere a acestora este foarte mic, dar se pot folosii, nu poti printa prea multi bani ca altfel dai peste cap economia, iar ei sunt mai pretuiti, nu sunt considerati doar ca niste plastic, ci ca o metoda de plata, dai 1 leu pentru o punga de cipsuri . Bun, inapoi la subiect, aceste semnaturi pot fii folosite in trade-uri diferite, de ex. : Semnaturi pt. bani virtuali pe sectiunea respectiva/kit-uri/grade de donatori pentru sectiunea respectiva/etc. Se vor putea cumpara chestii cu semnaturile .

kendamistu

User
    Player
    Cam asa ar arata niste semnaturi, astea nu sunt chiar asa de interesante, dar macar am incercat :

E2lKaGT.png

CfVHlfq.png

Lws3lSc.png

MVbMUNg.png

O sa se faca si niste semnaturi pe harti, momentan nu am cum sa fac o semnatura pe o harta, dar o sa va arat si un exemplu de acela .

Hopp_

User
    Player
    Propuenerea este una OK, dar incalca multe din EULA Mojang. Mojang-ul, odata cu lansarea versiunii 1.17, vor aduce modificari la EULA, oprind chestiile de genu "PAY2WIN", sau alte lucruri care nu-si au rostul vandute pe un server. Votul meu este :contra:

iTzPatrick

User
    Player
    Salut,kendamistul.

Am citit propunerea ta atent si mi-am facut o parere despre ea.

Nu este o propunere eficienta,deoarece:
    1. Ar fii un dezastru in mesajele staffilor in privat deaoarece vor fii stresati mereu de playeri care isi vor semnatura de la staff

2. Ar aduce mai mult stres pe serverul gamster si multe probleme , deoarece unii poate nu au primit semnatura fix dupa ce au donat, iar vor fii multe reclamatii si plangeri.

3. Ar fii mai multa bataie de cap celor care se ocupa de donatii si bani, fiind mereu stresati de playeri

Dupa parerea mea aceasta propunere NU ar fii deloc ajutatoare serverului gamster, imi pare rau dar de la mine ai un :contra:

xImIriis_

User
    Player
    salut, kendamistul. Ideea ta de a adauga semnaturi ale staffului pe shop nu ar ajuta cu nimic comunitatea gamster, multi jucator n ar cumpara o asemnea semnatura deoarece de cele mai multe ori le primesc gratis, desigur pe sectiunile unde se pot da semnaturi. Cel putin eu ca membru staff pot afirma ca n am refuzat niciodata sa ma semnez cand un jucator mi a propus acest lucru si sunt sigura ca si ceilalti membrii staff procedeaza la fel ca si mine. Imi pare rau, dar de la mine ai; :contra:
    Zi faina in continuare!

IulianX7

User
    Player
    Imi place propunerea ar fi smecher sa colectezi semnaturile astea si tiai aduce aminte de vechiul staff in caz ca iei se lasa deci de la mine ai Pro

Denis Olar

User
    Player
    Salut!

Propunerea este una interesanta, dar are si multe aspecte negative:

-Stafful deja are multe sarcini,daca va fi stresat si de jucatori cu semnaturile va fi mult prea mult

-Jucatorii nu vor fi multumiti ca nu si au primit semnatura pentru care au donat.

-Ar fi prea multa agitatie si stres degeaba

Prin urmare, votul meu este CONTRA

Status
    Not open for further replies.