• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Global

Status
    Not open for further replies.

.TheTommy

User
    Player
    * Nick-ul tău: TheTommy

* Propunere: Propun sancționarea staff-ului în urma inactivității lor pe forum. Ce înseamnă asta? Ei bine, cu toții știm că staff-ul este EXTREM de inactiv pe forum, iar dacă nu ați pățit asta, înseamnă că nu ați așteptat și o lună pentru o cerere de helper. Ideea este simplă. Există numeroase jocuri care necesită staff, la fel ca aici, în Minecraft, dar aceștia se aleg printr-o aplicație, normal, la care staff-ul trebuie să voteze în maxim 3 zile, ca idee, altfel este sancționat. Majoritatea persoanelor care intră pe forum o fac doar pentru a vedea dacă au aplicații, adică doar pentru interesul lor, ceea ce nu este rău, căci până la urmă asta trebuie să facă, să se protejeze, în schimb aplicațiile pentru helper / moderator sunt nevizualizate și credeți-mă că știu ce vorbesc. Propun o sancțiune drastică dacă o persoană nu votează o cerere de helper în 3, 5 sau 7 zile de la creearea acesteia (dacă persoana nu are cerere de inactivitate activă), deoarece NU văd sensul în faptul că NU există o regulă. Staff-ul (nu toți) nu dau 2 lei pe aplicații, cu toate că îi vezi destul de activi pe forum.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Probabil staff-ul NU o să fie de acord cu această propunere, deoarece este o șansă în plus să fie sancționați, dar ei trebuie să știe că și forumul FACE PARTE din responsabilitatea lor, iar aplicațiile nu sunt greu de citit sau de dat un răspuns.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Persoanele care au aplicat ar primi răspunsuri mult mai repede și nu ar mai trebui să stea în stres cu săptămânile, forumul ar fi mai organizat, căci uneori aplicațiile se pierd până la pagina 3, 4, 5 etc deoarece NIMENI nu le oferă importanță. De asemenea, cu cât mai repede un răspuns, cu atât recrutările se fac mai repede, sau chiar în cazul unei respingeri, aplicantul știe ce are de făcut.

* Subserver: Global

* Alte precizări: Sper să se aplice! Mulțumesc frumos!

LD007

Lupisor
    Player
    "* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Probabil staff-ul NU o să fie de acord cu această propunere, deoarece este o șansă în plus să fie sancționați, dar ei trebuie să știe că și forumul FACE PARTE din responsabilitatea lor, iar aplicațiile nu sunt greu de citit sau de dat un răspuns.", ei bine, chiar daca sunt staff eu voi fi de acord cu tine =), de ce? pai, si eu am fost jucator, si acum sunt, dar putin mai colorat. Nu pot sa zic ca si eu sunt 24/24 pe Forum, nici nu prea ai cum sincer, dar sunt sigur ca exista timp in 2 zile, sunt 42 de ore in total, 15 minute nici nu cred ca se vor simti dupa parerea mea. Oki, inteleg, e timpul tau, dar a fi staff nu inseamna doar sa fi activ pe server, de aceea exista si grade pe aici pe Forum. Fiecare lucru vine si cu o responsabilitate, fie mai mare, fie mai mica

But, nu stiu ce sa zic legat de sanctionarea "drastica" a membrilor staff ce nu intra, cred ca un mention si o vorba civilizata face la fel de buna treaba, parerea mea.

Anyways, asa cum am spus, sunt de acord cu aceasta propunere, so, :pro:

Lucian16

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Salut TheTommy,

Ideea ta este una foarte buna, si cred ca ar creste activitatea pe forum si playerii ar fi ajutati mai rapid.

De la mine ai un: :pro:

Boog

User
    Player
    Buna.
    Sunt de acord cu sugestia asta, dar nu in totalitate, de ce spun asta? Deoarece ca staff, asta nu inseamna ca esti robot, toti suntem oameni si avem o viata si nu putem sta mereu online pe forum/minecraft. Da, intr-adevar, sunt momente cand multe cereri staff/reclamatii/cereri-unban/unmute sunt pierdute, depinde de sectiuni si de multe ori se pierd prin alea noi. Iar daca staff-ul nu voteaza la cereri/nu raspunde la reclamatii/, de asta o sa se ocupe managerul/managerii lor. Noi toti din staff suntem colegi si trebuie sa ne ajutam reciproc, daca x are o reclamatie de la jucatorul y, eu vazand reclamatia respectiva, dar reclamatul, nu, poate nu are timp etc, eu il pot ajuta dandu-i reclamatia. 

Dat fiind ca mai sus am mentionat mai multe motive de contra decat pro, votul meu pentru aceasta propunere este:
    :contra: .

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Salut, Tommy. Apreciem ca vrei sa faci comunitatea un loc mai bun.
    Staff-ul de acum este global, iar in momentul asta nu se mai poate aplica de staff. Daca staff-ul nu va raspunde la reclamatii, cereri etc, la timpul cerut, va fi sanctionat/avertizat, cu exceptia ca membrul staff sa fie scutit.

:tc:

Status
    Not open for further replies.