• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala Bani

Status
    Not open for further replies.

Vidroiul

User
    Player
    * Nick-ul tău: Vidroiul

* Propunere: Sa putem converti bani de pe o sectiune pe alt; ex: 10k bani pe skypvp sa fie 2k pe skyblock sau 10k pe skyblock sa fie 2k survival

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece sunt unii jucatori care nu intra pe toate sectiunile, insa voteaza constant, astfel banii de pe sectiunile pe care nu intra sa-i transfere pe sectiunile unde joaca.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  -

DoopSnogg

User
    Player
    Pare o propunere interesanta. E ca si cum banii ar fi globali, insa cum ai mentionat, banii de pe o sectiune sa valoreze mai mult sau mai putin ca pe alta. Cred ca ar fi bine ca propunerea sa fie pe lista viitoarelor update-uri, sau macar ceva similar.

:pro:

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece asta ar disyruge economia secțiunilor, plus că la prison poți face în 10 minute 10.000.000, gândește-te puțin. 

:contra:

Vin jucătorii bogați de pe prison pe gta si strică economia. Doar un exemplu am zis. 

Shellow

User
    Player
    Economia ar fii stricata + Jucatorii cu elite ar putea face asta la infinit

Hopped Danu

User
    Player
    Propunerea va strica economia de pe server si multi pot da bani de pe gta si prison unde faci cu miile pe zi!

#TitaniuMark

User
    Player
    Deja se pot face trade-uri [ schimburi ] de iteme/bani intre jucatorii de pe sectiuni diferite 

+ Ar fi destul de greu de implementat aceasta idee dupa parerea mea

De aceea raspunsul meu va fi 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Este mai bine asa cum este, pana la urma daca vrei sa faci bani pe alte sectiuni poti vota, si pe unele sectiuni iti da bani cand votezi :contra:

ÐǿPië †

VIP
    VIP
    Nu mi se pare deloc o idee buna. Sunt de parere ca mai bine ramane asa totul cum este, eu nu vad sa fie o problema la asta.
    De la mine ai :contra:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Intri pe o sectiune unde poti face foarte usor bani si te-ai rezolvat pe toate sectiunile + ca se strica si economia.

anamariaaa

User
    Player
    :contra: Nu cred ca este o idee buna.Te poti duce pe o alta sectiune unde faci bani repede si ii transferi unde te joci.

SanduK

Loyal
    VIP
    :contra: Gandestete ca este Prison faci bani foarte rapid și dupa ii transferi .  Sau te muți de le o secțiune pe alta si nu ar fi prea oke . 

LOXus

User
    Player
    :contra: O sa se faca multi bani prea repede si nu o sa mai fie asa og banii!

Status
    Not open for further replies.