• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala [Hub]

Status
    Not open for further replies.

GABIMB

User
    Player
    * Nick-ul tău:GABIMB

* Propunere: Propun sa se adauge in hub un anunt unde sa scrie:Faceti o poza sa o tineti mereu, poate uitati parola, sau va puneti gauth. [Asa am scris eu, dar poate fii scris altcumva,doar sa contina ca trebuie sa faca o poza, pentru a nu isi pierde contul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai, asa Unii nu isi vor pierde parola si contul pentru ca nu au poza.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai, cred ca ar fii utila ca sa nu mai isi piarda playerii conturi.

* Subserver: Global/Hub

* Alte precizări: Scuzati-ma de exprimatie.Nu ma exprim prea bine, dar sper sa intelegeti ce am scris. 

™Maniak™

Satana
    Player
    Nu cred ca ar trebui asa ceva in hub.

Daca playeru scrie /gauth lui ii da un cod si acolo scrie sa nu piarda codul ca isi pierde contul.

:contra:

GABIMB

User
    Player
    Nu cred ca ar trebui asa ceva in hub.

Daca playeru scrie /gauth lui ii da un cod si acolo scrie sa nu piarda codul ca isi pierde contul.

Pai, nu la /gauth , La contul normal doar cu parola, poate si-o uita, si pierde contul.

kirito990

VIP
    VIP
    Ar umple chatul de mesaje, si asa nu le citeste nimeni care si-ar putea uita parola

CamionieREALUL

User
    Player
    Nu mi se pare o propunere rea. Dar ma gandesc ca nu exista acest tip de oameni care si-ar putea uita parola. Daca cu adevarat nu ai capacitatea de a o memora poti crea pe desktop un fisier Notepad si sa ti-o notezi acolo si o sa o memorezi.

Kronos

Operator Assassins & Helper H&S
    Player
    Nu cred ca e atat de greu sa retii o parola ,daca cineva doreste mai multa securitate pentru contul sau poate folosi /gauth.

GABIMB

User
    Player
    Nu cred ca e atat de greu sa retii o parola ,daca cineva doreste mai multa securitate pentru contul sau poate folosi /gauth.

Din vina la /gauth multi si-au pierdut contul, oricum,  daca cuiva i se fura parola si nu are poza pe server?

Status
    Not open for further replies.