• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected PROPUNERE GLOBALA LA CONFIGURARE

Status
    Not open for further replies.

Dream2W

User
    Player
    * Nick-ul tău: Dream2W

* Propunere: Ca atunci cand dai mute sa scrie ''timp de anumite minute pentru limbaj'' nu doar pentru 20 min pentru limbaj. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta la impresiile altora despre  server si limbajul pe care il folosim...Sa nu se repete acelasi cuvant de 2 ori in interval de 3 cuvinte!

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta la impresiile altora despre  server si limbajul pe care il folosim...Sa nu se repete acelasi cuvant de 2 ori in interval de 3 cuvinte!

* Subserver: gamster.org? nu stiu exact ce trebuie sa scriu aici! IMI PARE RAU

* Alte precizări:  SAME... :D

VioMat

Team Leader
    Player
    Nu mi se pare ca ar trebui schimbat acest lucru sa ca ar ajuta cu ceva.Cred ca se intelege destul de bine asa cum este acum cat timp este jucatorul sanctionat si pentru ce.Iar eu daca spun ,,am construit o casa si 2 copaci si 3 turnuri,, as merita mute dupa ce ai spus tu. 

:contra:

Last edited by a moderator:

Dream2W

User
    Player
    Am spus la config sa se schimbe, tu ai raspuns total pe langa subiect...Eu zic sa citesti de 2 ori!

VioMat

Team Leader
    Player
    Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar ajuta la impresiile altora despre  server si limbajul pe care il folosim...Sa nu se repete acelasi cuvant de 2 ori in interval de 3 cuvinte!
    nu am citit deloc gresit.

xShadow_

User
    Player
    Este bine cum este acum.

:contra:

Status
    Not open for further replies.