• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Dobra

User
    Player
    * Nick-ul tău: Dobra

* Propunere:  Sa se faca server de parkour , cu 50-100 nivele parkour

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar fi mai distractiv mai ales daca ai juca cu niste amici sa va intreceti sau sa faceti un pariu pentru asta

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Mie imi place mult parkour-ul si cred ca mai sunt playeri carora le place sa faca parkour dar nu au unde, si totusi ar fi frumos sa avem si parkour cu multe nivele pe acest server

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Daca s-ar aproba aceasta propunere, as zice sa fie facute multe nivele dar sa trebuiasca sa le treci in ordine ( nu neaparat ) si sa primesti de exemplu un reward pe o sectiune constand in bani, diamante, sau un grad pe parkour 

kirito990

VIP
    VIP
    Nu cred ca ar fi jucat
    :contra:  

MrBeardM

Helper Creative
    Player
    Dupa parerea mea,parkour-ul este un minigame frumos DAR multe persoane intra doar ca sa piarda timpul acolo,plus ca multi ar da Rage si ar pleca dupa cateva minute de jucat. Eu spun ca daca s-ar adauga acest minigame,in primele zile ar fii jucat si dupa ar avea putini playeri. Plus daca doresti sa faci parkour poti intra pe alte sectiuni unde exista deja parkour facut sau poti intra pe sectiunea Creative unde exista o gramada de plot-uri cu parkour.

:contra:

mc2114

User
    Player
    :pro: De ce nu ? Nu ar fi multi playeri intr-adevar ( o medie de 20 playeri) , insa asta ar oferii builder-ilor mai multe de lucru :)

Status
    Not open for further replies.