• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Lucian1234

VIP
    VIP
    * Nick-ul tău:1234Lucian1234 

* Propunere: Ca Helperii si Moderatorii sa poata folosi comanda : /afk .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar putea sta pe /afk si lumea ar putea sa nu le mai dea mesaje sau ar putea sta pe /afk si ei defapt sa nu fie afk , iar cei ce injura sau spameaza sau ar scrie cu caps lock ar primi mute .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar face mai multi playeri sa faca cerere Helper sau Moderator . (I-ar incuraja) .

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Cred ca ar fi foarte folositoare aceasta comanda pentru Helperi si Moderatori . (Am explicat mai sus) .

iN00dles_

User
    Player
    :contra:  daca staff e afk poate sta in lobby+nu cred ca aceasta comanda ar fi utila helperilor si moderatorilor,acestia trebuie sa stea cu ochii pe chat,sa ofere informatii etc. cand sunt pe respectiva sectiune.

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Propunere respinsa! Staff-ul nu are nevoie de a sta afk, pentruca trebuie sa se ocupe de players! :respins:

Status
    Not open for further replies.