• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere - Globala

Status
    Not open for further replies.

itzmaxmodz

User
    Player
    Salut 🙂

Inainte sa incepem, as dorii sa ma prezint , sunt itzmaxmodz, am 14 ani, si am fost helper de 2 ori pe acest server .

Deoarece ultima data cand am avut gradul, am primit remove + blacklist, si mi-a parut extrem de rau, m-am hotarat sa fac o propunere 🙂

Aceasta ar fi : 

* Nick-ul tău: itzmaxmodz

* Propunere:  As vrea sa propun, ca , playerii cu blacklist, mai exact , fostii membrii staff, care au primit remove+blacklist, sa primeasca o sansa in plus, de exemplu, sa fie iertati ( eliminarea blacklist-ului ) in schimbul unui voluntariat, sau pe baza unui concurs, sau pe baza de donatie 🙂 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai, de exemplu, eu, si cu siguranta multi fosti membrii staff, ar dorii sa faca ceva pentru a scapa de blacklist, pentru a-si recupera gradul, in schimbul unei muncii, dar sa se observe ca isi vreau gradul inapoi.

Eu cred ca ar influenta comunitatea aceasta idee, deoarece sunt multi playeri care isi doresc sa revina in staff, dar de multe ori nu e posibil, din cauza blacklist-ului 😞 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii care au blacklist ar avea sansa sa isi redobandeasca dreptul de a putea fi staff, iarasi, in schimbul unui voluntariat, sau pe baza unui concurs, sau pe baza de donatie, repet

* Subserver: Global

* Alte precizări:   V-as ruga sa va ganditi putin la playerii care au primit remove, unii sunt tristi, iar altii sunt indiferenti, pentru ca nu le pasa. De aceea, m-am gandit, ca pentru cei care chiar doresc dreptul de a putea fi staff iar, sa faca un voluntariat, bazat pe activitate sectiune-chat, limbaj, si membrii staff sa decida daca ar merita o sansa in plus 🙂

Eu am fost itzmaxmodz, si va rog,  nu uitati de cei cu blacklist, sunt si ei oameni, si vor sa ajute.. 😞 

Ziua buna 🙂 

Merlin

User
    Player
    eu zic ca ai dreptate,multi playeri,fosti staffi isi doresc sa revina inapoi in staff,dar nu pot din cauza blacklist-ului,apreciez ca ai facut aceasta propunere,de la mine ai un :pro:

alexony2004

High
    Player
    Ca sa obtii acel "blackList" inseamna ca ai facut ceva grav cum a fost si in cazut tau

nu sunt de aceeasi parere cu tine :contra:

itzmaxmodz

User
    Player
    Bun , Alex , dar daca aceea persoana care a primit blacklist regreta , si ii pare rau pentru fapta?  ar merita macar sa fie iertat, daca ajuta serverul..

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Ai primit blacklist asta  e  , ai facut ceva grav pentru ca ai primit + ca daca regreti acuma nu mai are sens , trebuia sa te gandesti de 1-2 ori inainte sa faci ce ai facut , tu si alti din pacate de la mine ai un :contra:

Zyblade

User
    Player
    1. Propunerea ta, nu este pentru altii, cum susti tu ca e, este doar in cazul tau si facuta din regret.
    2. Nu primesti blacklist degeaba, daca ai blacklist inseamna ca ai facut ceva foarte grav. Nu e vina nimanui ca nu te-ai gandit de 2 ori inainte de a face ceva foarte grav.

:contra:

Last edited by a moderator:

iN00dles_

User
    Player
    Salut,argumentele pentru votul meu au fost prezentate mai sus,nu cred ca este nevoie sa le repet.Votul meu este:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  mie imi place eu am luat blacklist doar de la niste injuraturi adresate unui membru din staff .

Anonymous

User
    Player
    #CONTRA

Daca ai fost pus pe blacklist ai facut ceva grav , nu se da blacklist degeaba crede-ma , poate acum regreti pt ce ai facut , dar e tarziu 

Last edited by a moderator:

Void

User
    Player
    Din moment ce ai primit blacklist ai facut ceva grav, nu primesti blacklist degeaba + din propunerea ta se vede ca nu e pentru altii ci doar pentru tine, cum s-a mai spus mai sus

5ymemory

User
    Player
    Regreti pentrut acest BlackList. Trebuia sa te gandesti bine inainte sa faci ceva grav. Csf ? N-ai csf...

Status
    Not open for further replies.