• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Asicx

User
    Player
    * Nick-ul tău: Asicx.

* Propunere:  Propun ca ban evasion-ul sa fie sanctionat, sunt sute de jucatori care primesc ban si in a 2 secunda se intorc cu alt cont, eu cand am primit ban am stat pana a trecut. Nu mi se pare corect ca unii sa astepte si altii sa joace, din nou (poate cu hack, iarasi).

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine, pe multe servere se practica aceasta chestie.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu zic ca asa playerii nu ar mai intra din nou cu alt cont si sa foloseasca iarasi cheat, asa fac 80% din hackerii banati.

* Subserver: -

* Alte precizări:   Am intampinat chiar azi un caz, unu' a luat ban (pentru identitate personala o sa ii pun alt nume) : Dorel sa zicem a luat ban pentru hack astazi, a 2 secunda a venit cu un cont Dorel2 atat, a inceput din nou sa foloseasca cheat, a primit ban si pe Dorel2, dupa a venit cu Dorel3 pana la Dorel4. Este chiar naspa. Daca ai o neclaritate ca ai primit ban vii pe forum si faci o reclamatie/cerere unban.

Void

User
    Player
    Super ideea. Toti abuzeaza de chestia asta si intra cu alt cont iarasi cu hack.

:pro:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  chiar e buna idea si tu zici corect ca alti is banati si au alt cont unde iar se joaca cu hack si vor fi banati .

Nucklo

Testoasa
    Player
    Sunt de acord cu aceasta idee. Am dat de multi hackeri care dupa ce au luat ban isi fac alte conturi si intra pe acelea pentru a folosi dinou cheaturi.

:pro:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Imi place aceasta idee , de la mine ai un :pro:  

Status
    Not open for further replies.