• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

Matei77Ioq

User
    Player
    * Nick-ul tău: Ioana77ioq

* Propunere: eu zic ca sa nu mai existe o limita de varsta pentru a devenii staff , dar in schimb sa se adauge alte intrebari de exemplu : de cat timp esti membru al comunitatii gamsterului ? , ai mai avaut experiente de membru staff ? , cu ce crezi ca poti ajuta comunitatea gamsterului ? , etc.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : in bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :mai multi playeri s-ar juca pe gamster.

* Subserver:global

* Alte precizări:  daca v-a placut nu uitati sa lasati si un like :] 

daca aveti o idee de intrebare , lasati-o in comentarii !

SandroKing ✔

VIP
    VIP
    :contra:  varsta aia e importanta ai vrea sa ai un membru in staff la 5/6 ani care sa nu stia a face nimic . Sau Op Manager la 5/6 ani .

Matei77Ioq

User
    Player
    :contra:  varsta aia e importanta ai vrea sa ai un membru in staff la 5/6 ani care sa nu stia a face nimic . Sau Op Manager la 5/6 ani .
    pai da , de asta spun eu sa se adauge mai multe intrebari , pe baza caruia sa putem da pro sau contra si acceptat

Zyblade

User
    Player
    Varsta este un factor important cand vine vorba de administrare, persoanele sub 12 ani nu inteleg multe lucruri, esentiale, care nu se pot invata cu una cu doua.

Cat despre intrebari. Schimbarea lor nu are sens, cel putin cele propuse de tine.

"de cat timp esti membru al comunitatii gamsterului ?" - se poate verifica usor.

"ai mai avaut experiente de membru staff ?" - experienta se dovedeste.

"cu ce crezi ca poti ajuta comunitatea gamsterului ?" - Nu are rost, daca aplici pentru helper mi se pare destul de logic ca vrei sa ajuti comunitatea cu ceva.

De la mine ai :

:contra:

ItsAndreas

Staff Skyblock
    Player
    Mie nu mie se pare o idee buna. Copii de 6-9 ani nu am nu au acele aptitudini de a lucra sub presiune sau de a putea face parte dintr-un colectiv, in care sunt persoane mai mari, cum ar fi 15-18 ani. Aceasta este strict parerea mea. In alta ordine de idei, acele intrebari de care zici tu, ca ar fi de folos sa se adauge in schimbul limitei de varsta, nu cred ca ar ajuta la ceva. Presuspun ca toti jucatorii de pe server, pot spune ca se afla in aceasta comunitate de x luni, sau y zile. Nu ar dovedi nimic, ca el ar putea face parte din acest staff. Prin urmare votul meu este negativ.

iGamer_

User
    Player
    :contra: Motivul lui IulianGamer.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Motivele ale lui Zyblade si MCTheGod :contra:  

CookiePower

User
    Player
    Varsta conteaza foarte mult deoarece daca ai sub 12 ani nu intelegi unele chestii mai complexe.

S-a pus exact la varsta "12 ani" pentru a gasi persoane care :

-Scriu corect gramatical.

-Ofera sprijin.

-Ajuta comunitatea cu o varietate de lucruri.

Deasemenea , nu cred ca cineva ar vrea un Helper de 8 ani sau un Moderator cu varsta de 10 ani.

Aceste persoane (dupa parerea mea) nu sunt prea dorite in staff deoarece sunt la o varsta destul de mica si nu sunt experimentati.

Votul meu :

TheAshz

Administrator
    Administrator
    Cum s-a spus si mai sus nu mi se pare o idee buna, mai de graba mi se pare un haos. Nu vreau sa vad manager la 6-7 ani. Varsta conteaza.

Status
    Not open for further replies.