• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

DarkHaker.

User
    Player
     * Nick-ul tău: DarkHaker

* Propunere: Admini+ sa poata lua  iteme din inventarele playerilor.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu vor mai fi atat de multi playeri cu kit-uri la care nu au acces.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Nu ar mai trebuii sa batem operatori / manageri la cap sa intre sa confiste iteme de la x y z ar fi mai usor sa confiste un admin itemele acelea si dupa sa le arunce !

* Subserver: GLOBAL

* Alte precizări:  Nimic.

Last edited by a moderator:

GiorgioHD

User
    Player
    Ar fi o idee buna .Pe sectiune la mine playerii nu imi predau itm donator  :pro:

Blueking200

User
    Player
     Salut eu nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece admini nu au acces la comanda gamemode 1 si de aceea uni probabil au fura de la playeri. :contra:

DarkHaker.

User
    Player
     Salut eu nu sunt de acord cu aceasta propunere deoarece admini nu au acces la comanda gamemode 1 si de aceea uni probabil au fura de la playeri. :contra:
    Sar putea face la pluginul cu kit-urile si ceva cand le iei din inventarul cuiva sa scrie luat din inventarul lui x y z

Ceapshout

User
    Player
    Asta ne-ar fi de ajutor pentru că nu multe secțiuni au manageri (inafara de Aryaa, care uneori este depășită de situație deoarece sunt câteva secțiune de care trebuie sa aibe grija) și ar fi mult mai ușor pentru a scăpa de kit-urile donator deținute de cei fără acces și  mulți refuza sa predea kit+urile de buna voie :pro:  

mini.

god gaymer
    Player
    :pro:
    Da, devine enervant cand bati operatorii/managerii la cap. 

Skynudel.

User
    Player
    :contra:   Fiecare membru staff , are atributiile lui , si responsabilitatile lui! Daca cineva nu iti da itemele din inventar , simplu.. chemi un operator pe disc !

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Se poate abuza de aceast acces +  operator-ul se ocupa de asta, nu vad de ce s-ar ocupa si admini :contra:  

itscandy

User
    Player
    ar fi o idee buna deoarece sunt foarte multi playeri care fura din chesturi itemele de la kit si nu  le mai dau inapoi

Geany

User
    Player
    Poate lua oricine admin ca nu o suma exagerata si poate acel admin e nevoiet sa i-a itemele acelui player si poate nu le arunca ce o sa se intample?
    :contra: Cat timp avem /invsee putem sa ii zicem ca se poate lua ban si imediat arunca itemele  

SilentShot

User
    Player
    Eu cred ca s-ar abuza putin de acest acces , dupa parerea mea ai mai multa incredere intr-un op decat intr-un admin  :contra:

Gamerul1971

User
    Player
    :contra:

Adminii nu sunt pregatiti pentru asa ceva,de aceea sunt operatorii/managerii

Delix1

User
    Player
    :contra: Cum s-a spus și mai sus s-ar abuza de acest acces.Daca abuzează de comanda, administratorul trebuie sa le interzică comanda, așa că tot este putina bătaie de cap. Eu spun că operatorii și manageri sunt de ajuns pentru acest acces.

Status
    Not open for further replies.