• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Blueking200

User
    Player
    * Nick-ul tău:Blueking

* Propunere:  Eu va propun ca la propuneri pentru sectiuni sa poata comenta cu pro sau contra numai cei care joaca pe respectiva sectiune si au macar 12 ore sau gradele , deoarece pot veni alti de pe alte sectiuni sa dea contra si ei habar nu au cum se joaca pe sectiunea respectiva .

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece o sa se ia in considerare mai mult propunerile noastre

* Subserver: Global

* Alte precizări: Nimic

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Astepti atunci prea mult pentru un raspuns, mai bine asa oricum nu raspunde multa lume deobicei doar care joaca :contra:  

Geany

User
    Player
    Daca vrei sa astepti 2 zile.Plus ca majoritatea care comentam stim cum functioneaza lucrurile,niciodata nu v-a veni cineva care v-a comenta daca nu stie....

:contra:

Com32goO

User
    Player
    :contra: Cred ca asa e si acum, adica raspund doar cei care au intrat macar pe acele sectiun si stiu cat de cat cum e treaba pe acolo.

Ceapshout

User
    Player
    Ai astepta prea mult pentru un raspuns si cred ca e bine asa cum e :contra:

Last edited by a moderator:

SilentShot

User
    Player
    Nu mi se pare o idee destul de buna , unele sectiuni nu prea au staff si nu ar fi cine sa raspunda , cum este acm cred ca este foarte bine , ai pareri la propunere de la toti membrii staff-ului  :contra:

Status
    Not open for further replies.