• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Hatakeer

User
    Player
    *Nick-ul tau: Hatakeer
    *Propunere: Toate itemele din kit-uri sa dispuna de enchantul blestemat "Curse of Vanishing
    " (cand mori itemul dispare)
    *Cum crezi ca ar influenta propunerea ta aceasta comunitate?: Cred ca in bine deoarece itemele pierdute odata ce mori ar disparea, asta reducand si lagul.
    *De ce crezi ca aceasta popunere ar fi utila pentru aceasta comunitate? : Pentur ca playeri care nu detin grade sa nu mai poate lua itemele dupa ce omoara un donator(cu kit)
    *Subservere: mc.gamster.org
    *Alte precizari: Cred ca ce este suficient ce am zis mai sus/

SilentShot

User
    Player
    Daca mori de ex pe survival tu nu iti mai poti recupera itemele , nu mi se pare o idee destul de buna  :contra: (incearca sa nu mai scri cu culoarea asta , multi vor crede ca nu ai scris nimic)

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Majoritatea persoanelor care intra cu 1.8.9 nu o sa vada Curse of Vanishing si asta o sa fie o problema
    + Ca itemele ar disparea si te enervezi
    :contra:

Hatakeer

User
    Player
    Daca mori de ex pe survival tu nu iti mai poti recupera itemele , nu mi se pare o idee destul de buna  :contra: (incearca sa nu mai scri cu culoarea asta , multi vor crede ca nu ai scris nimic)
    chiar asta era ideea, ca nimeni să nu recupereze itemele din kit după ce moare pers cu gradul(oricum majoritatea care mor nu-și mai recuperează itemele)

Hatakeer

User
    Player
    HerRageGame said:
    :contra:  nu ii vad rostu , sincer
    Rostul e ca playeri care nu au grad destroyer de ex sa nu mai ajunga in posesia itemelor din kit..

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    De ce sa dispara itemul? Din cate am inteles se lucreaza la un plugin sa nu se mai poata lua itemele destroyer etc daca nu ai acces la acel kit :contra:  

agar

User
    Player
    :contra: DAR  creca se poate face un pl in care daca tu mori   itm de donator  [ cum ar fi kit hero etc ]   daca vine un pleyer sa ia itm de pe jos sau din chest etc   acele itm sa dispara  si doar  cei care au  kitul cumparat   /  gradul  sa poata sa ia itm  anapoi fara sa dispara 

crosby108

Servant of The Lord
    Staff member
    Forum Moderator
    Player
    :contra: Nu imi place propunerea ta pentru ca de ce ar fi nevoie de asa un mod de a disparea itemele.

PS: Nu mai scrie cu culoarea asta ca am stat 6 minute sa imi dau seama ce ai scris.

Status
    Not open for further replies.