• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

VerdeDeParis

User
    Player
    Nick-ul tău:VerdeDeParis

* Propunere: propun in fiecare noapte de la 00:00 sa fie oprit chatu pana la 08;00 ca sa nu fie probleme sa se faca spam reclama limbaj etc

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :BIne

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : ar ajuta serveru

* Subserver: ~

* Alte precizări: ~

Com32goO

User
    Player
    Nu mi se pare ca ar ajuta cu nimica, mai degraba ar trage in jos serverul. Intri dupa ora 00:00 nu mai poti vorbi cu nimeni, e ca si cum joci singur. :contra:

EDIT: Ti-am spus parerea mea. Asteapta sa iti raspunda si alti membrii.

Last edited by a moderator:

VerdeDeParis

User
    Player
    Nu mi se pare ca ar ajuta cu nimica, mai degraba ar trage in jos serverul. Intri dupa ora 00:00 nu mai poti vorbi cu nimeni, e ca si cum joci singur. :contra:
    poti vorbi in msg

Last edited by a moderator:

Lectorn

User
    Player
    O propunere foarte *Cenzurat* gandita. Nu ar ajuta cu nimic server-ul
    Pot face reclamatie playerii daca nu este STAFF ON si o sa se rezolve.

:contra:

PirateHawk.

User
    Player
    Contra , in opinia mea , nu este ok sa nu se mai poata comunica deloc intre anumite ore.

Si asta e adevarat nu este cine sa se ocupe la acele ore.

Soricelul

User
    Player
    Practic ai priva playerii de la chat, o sa se chinuie sa vorbeasca prin msg iar daca sunt mai multi ce fac? Reclama se poate face si prin /msg, injuriile la fel si spam ul acelasi lucru.  :contra:

mini.

god gaymer
    Player

Exista unele persoane care se mai joaca pe gamster si din alte orase/tari (adica la ora 2-5 AM etc) Si vor sa comunice , daca incalca regulamentul poti face reclamatie

ForEver_FR

User
    Player
    Nu cred ca ar ajuta cu ceva asta + sunt si membri a staff-ului care sunt on dupa 00:00 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    La ora respectiva poate fii staff-ul on sau donatori nu vad de ce s-ar oprii chat-ul  :contra:  

DarkHaker.

User
    Player
    Nu este o idee buna, sunt unii jucatorii care joaca si dupa ora 00:00 si ar fi foarte naspa fara chat :contra:

RaykayS

User
    Player
     Asa ceva ar fii inutil,sunt multi playeri care joaca dupa ora 00:00 si pina in orele diminetii,automat restrictionand chat-ul ,tai experienta ''multiplayer'',la orele acelea sunt foarte sigur ca sunt cativa membri Staff care sa isi faca treaba... contrac.png

Gamerul1971

User
    Player

Pai cei care joaca noaptea trb sa comunice + mai este si staff de noapte/donatori on

Skynudel.

User
    Player
    pe bune? dc sa dezactivezi chatul? Sunt unii playeri care stau toata noaptea pe mc! Sau unii membrii staff din alte tari , care nu au fusul orar ca al nostru! Ca atare :contra:

SilentShot

User
    Player
    Sunt unele persoane care joaca la 1-2 noaptea sau si mai incolo si dc sa nu poate folosii chat-ul , plus ca mai sunt si persoane din alte tari care nu au aceasi ora cu a noastra  :contra:

Status
    Not open for further replies.