• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    * Nick-ul tău: xMiniGun

* Propunere: Cand esti pe vanish sa nu poti lua iteme cand sunt pe jos, iar daca ai iteme in inventar sa nu le poti muta in hotbar sau in alta parte a inventarului 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine sper

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Eu cand filmez hackeri, uneori ii gasesc cand sunt intr-o casa, iar ei cand mor eu le iau itemele FARA SA VREAU si se creeaza cearta si evita chestia asta 

* Subserver: GTA sau Global daca sunt si pe alte sectiuni

* Alte precizări: -

Com32goO

User
    Player
    O propunere ok, mi s-a intamplat sa iau iteme de pe jos cand eram pe /v  :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    :pro: O sugestie foarte bine gândită deoarece se poate întâmpla să iei un item din greseala atunci când esti în /v

SR20.

User
    Player
    Ar fi o propunere buna

:pro: !

Last edited by a moderator:

DoopSnogg

User
    Player
    Ai o idee foarte buna, in prezent, uneori jucatorii isi pot da seama ca este cineva pe vanish langa ei. Eu obisnuiesc sa-mi umplu inventarul cu piatra pentru a evita astfel de situatii, dar cred ca ar fi mult mai usor daca nu ai puatea lua itemele de pe jos cand esti pe vanish. Plus ca se mai intampla sa ramai pe vanish fara sa observi iar faptul ca nu poti lua itemele de pe jos poate fi un bun reminder.

:pro:

Skynudel.

User
    Player
    Salut! pe SKYBLOCK cand esti pe vanish nu le poti lua de pe jos , dar le poti muta , totusi , nu stiu cum e pe alte sectiuni , asa ca voi da :pro: ! Sper ca votul meu sa te ajute

DoopSnogg

User
    Player
    Salut! pe SKYBLOCK cand esti pe vanish nu le poti lua de pe jos , dar le poti muta , totusi , nu stiu cum e pe alte sectiuni , asa ca voi da :pro: ! Sper ca votul meu sa te ajute
    Ciudat, pe skyblock renegade le poti lua..

Last edited by a moderator:

Fireon

User
    Player
    :pro:  Ar ajuta mult staff-ul . 

Status
    Not open for further replies.