• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

Pyven

User
    Player
     * Nick-ul tău: xRaul2e

* Propunere:  Cei ce detin gradu' "ELITE" fara iteme din gamemode la [/warp pvp]. Uitati aici un video cu itemele multiplicate : 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai multi jucatori nu mai sar la pvp ca nu au ce obtine. Majoritatea ce sunt la pvp sunt baietii cu ELITE ce au iteme din gm si cand ii omori nu le poti lua itemele + ca sar intr-una isi multiplica itemele.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pentru a mari jucatorii de la [/warp pvp] deoarece multi jucatori nu vin din cauza lor ca ei sar fara nici-un stres ca nu au ce pierde.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Era vorba aia cu "Elite e degeaba daca nu-ti poti face iteme sa sari la pvp cu ele", pai prietene [/gamemode-ul] il folosesti pe tine (Propria ta insula[SkyBlock]) si sunt multe alte forme de utilizare a gamemode-ul, nu vii si sari cu iteme din gm  sa pierdem noi tot si sa multiplici pana strici economia server-ului.

Last edited by a moderator:

Asicx

User
    Player
    Foarte buna idee! 

:pro:

cantkillher

User
    Player
    Cei cu Elite au un avantaj fata de ceilalti cu itemele din GM din moment ce nu le pot pierde si asa nu mai ar avea rost sa sari la pvp. :pro:

JustBeOpeed

User
    Player

Este foarte buna propunerea, ei nu au ce pierde, si nu este corect ca noi sa muncim pentru iteme si sa le pierdem din cauza unora care au elite.

Zyblade

User
    Player
    O propunere interesanta, una care, chiar incearca sa schimbe un lucru ce trebuia adresat de ceva timp. La momentul actual, daca exista jucatori cu Elite la PvP te duci degeaba, ei si daca mor nu pierd iteme propriu-zis deoarece nu pot fi luate de pe jos ( https://imgur.com/a/2GeRoB9 ), tu ca jucator spargi iteme, seturi, potiuni, le pierzi, mori iar ei pot sa vina non-stop. Un aspect destul de "Pay 2 Win", care nu mi-a placut de cand a fost implementat.

Asa cum am mai mentionat, o propunere utila, care poate schimba ceva.

Votul meu este:

Yuuji_san

User
    Player
    Pluginul acesta are o parte buna si o parte rea.

Acest plugin s-a implementat deoarece gradele de elite abuzau si multiplicau itemele altor playeri.

Daca un grad de elite isi multiplica iteme trebuie anuntat  si o sa primeasca remove.

Respectivul NU are voie sa multiplice iteme.

Orice item, fie ca e din kit, fie ca e de pe jos daca el este pe gmc si il muta prin inventar o sa scrie ca este dat din gmc si numele lui.

Din argumentele prezentate mai sus, raspunsul meu la aceasta propunere este :contra:  

Pyven

User
    Player
    Prietene tu dai contra la propunere cand tu sustii :

" Daca un grad de elite isi multiplica iteme trebuie anuntat  si o sa primeasca remove.

Respectivul NU are voie sa multiplice iteme."

Toata aceasta propunere s-a referit la donatorii ce multiplica iteme din gm pentru utilizarea lor la pvp de aia ti am pus si video.

Yuuji_san

User
    Player
    Bai baieti. Daca respectivul isi da kiturile hero/ultra/legend si isi da gmc sa construiasca ceva si isi muta itemele prin inventar pe acele iteme vor scrie "creative-nume" mai sus:

"Acest plugin s-a implementat deoarece gradele de elite abuzau si multiplicau itemele altor playeri.

Daca un grad de elite isi multiplica iteme trebuie anuntat  si o sa primeasca remove.

Respectivul NU are voie sa multiplice iteme"

Aici am scris cauza implementarii acestui plugin cu "creative-nume" si nimeni sa nu poata ia itemele.

Voi incercati sa spuneti ca daca el este in gmc si isi muta itemele prin inventar sau orice altceva  si apare "creative-nume" nu le mai poate folosii in pvp.

Acel "creative-nume" de pe iteme nu apare doar daca multiplica itemele. Apare mereu ca, gradele de elite sa nu abuzeze in nici un fel.

t-rpt

User
    Player
    :pro: te bati mai mult in scarba cu ei, ca stii ca nu o sa iei nimic

agar

User
    Player
    :pro: mie nu imi place sa muncesc ca un *Cenzurat*   o perioada pt itm de pvp si sa vina un elite care   sa ia itm din gm 1 si gata are itm  de pvp fara nicio  munca   

Gogosica

VIP
    VIP
    Buna ziua! Eu sunt elite pe skyblock air cu numele ShadowExtremePvP si pot spune ca unii din prietenii mei s.au lasat de pvpul de pe anumite sectiuni unde gradele de ELITE aveau doar iteme din gmc, si eu iau iteme cu mine la pvp... dar sincer m.am saturat ca de fiecare data cand mor sa vin mereu cu aceleasi iteme, mi-ar placea daca anumitii adversari ar putea sa revendice acele iteme, prin urmare votul meu este :pro:

Skynudel.

User
    Player
    Salut! Din cate am inteles este un plugin , care iti interzice sa iei itemele din gmc daca nu sunt ale tale! + ca un player care doneaza pentru elite , cred ca ar fi cam dezavantajat daca i-ai interzice multiplicarea itemelor pvp.. adica , e 50E gradul..! Ca atare! :contra:

Gogosica

VIP
    VIP
    E problema lui daca nu are ce face cu banii si doneaza pentru grade, dar nici sa abuzezi doar de gmc pt setuei cand altii se chinuie sa le faca...

Pyven

User
    Player
    E logic ca dati contra astea de aveti gm ca va vine greu sa faceti si voi la fel ca noi cu itemele si va-ti obisnuit cu gmc

Status
    Not open for further replies.