• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

mini.

god gaymer
    Player
    :pro:

Eu nu prea am intalnit chestii din astea, dar asa ceva nu mi se pare normal

Este ilogic sa iti multiplici itemele daca ai kit ce este de 24h Cooldown... Nu inteleg voturile de mai sus cu contra.

Ca orice player, chiar si elite nu trebuie sa multiplice itemele la pvp ca asa strica pvp-ul celorlalti si nu mai este tare...

iGamer_

User
    Player
    :contra: Eu stiu ca se ia remove de la /gamemode 1 sau de la grad daca se abuzeaza, nu are de ce sa se adauge.

DavidZeW

User
    Player
    :contra: Mi se pare corect ca Elitii sa aiba un avantaj ca acesta la pvp , totusi sunt 50 de euro .

keyGaminG69B

User
    Player
    :contra: E 50 de euro gradul frate  ! Daca jucatorii au platit 50 euro macar sa se bucure de grad !!! 

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Eu unul sunt Elite pe 2 sectiuni, cand sar pvp nu sare aproape nimeni deoarece nu are de ce, sare doar sa fie daca sare. Daca s-ar adauga o regiune gen in care poti sa iei iteme kit gm, si sa nu poti sa le dropezi ar fii bine. Deoarece sari pvp si aia e :pro:  

Bodygiard1

User
    Player
    :pro:  sustin aceasta idee deoarece playerii cu elite pot avea sute de seturii OP si nu este cinstit fata de latii playerii. De asemenea si eu am elite pe o sectiune si cum unii au spus ca dai 50 de euro ar trebuii sa poti profita de grad, dar deja avem acess la sute de diferite itm care ar putea fi aproape imposibil de facut rost!!!!(skyblock)

Last edited by a moderator:

DarkHaker.

User
    Player
    Da este o idee foarte buna este adevarat ca eliti doneaza 50e dar pot folosi gm1 pentru a construi dar nu pentru pvp si toate astea si cei cu elite se cred"zei la pvp"doar pentru ca lor nu le pasa de iteme :pro:

PirateHawk.

User
    Player
    Sunt de acord cu propunerea ta! Din moment ce a fost făcută , există cu sigurantă un avantaj prea mare între Elite și jucătorii fără grad.​

Eu unul sunt :  :pro:​

DavidZeW

User
    Player
    :contra: Mi se pare corect ca Elitii sa aiba un avantaj ca acesta la pvp , totusi sunt 50 de euro .

DavidZeW

User
    Player
    .

_Alysa

User
    Player
    Eu sunt de acord cu propunerea, ar fii un dezavantaj pentru ceilanti playerii, si din cauza asta multi playerii o sa plece de pe Gamster.

Macar daca ai omora un elite, sa poti lua itemele din gm1. 

PRO.png

keyGaminG69B

User
    Player
    :contra: E 50 de euro gradul frate  ! Daca jucatorii au platit 50 euro macar sa se bucure de grad !!! 

keyGaminG69B

User
    Player

PowerSlide

User
    Player
    :contra: nu mi se pare correct pentru cei care au dat 50 euro pe grad , majoritatea au dat doar pentru iteme din gm la pvp

Gogosica

VIP
    VIP
    A venit tot teamu lu key la cearta key daca faci aceleasi replici de 5 ori sa inchida topicul stii ca iei ban pe forum da.

Coool_PvP

User
    Player
    :contra:

Motivele de mai sus

DanutFTW

User
    Player
    :contra:  Nu mi se pare  ok sa donezi 50 euro doar sa faci  ,,building'' pe is.

R1chGam3r

User
    Player
    :pro: Mai ales operatorii sar cu foarte multe seturi. Unii isi iau inv full de seturi, fara potiuni.

. In cazul Elite, e prea OP. Inteleg ca este 50e, dar ceilalti jucatori au un dezavantaj mare.

Pyven

User
    Player
    Degeaba faceti spam cu contra, nu are rost. Cum sa fie degeaba gradu' v-am zis voi stricati fun ul jucatorilor multiplicand itemele mereu.

Status
    Not open for further replies.