• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

JustBeOpeed

User
    Player
     * Nick-ul tău: JustBeOpeed

* Propunere:  Sa putem lua itemele din gamemode de pe jos sau sa se interzica folosirea lor la pvp. 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar fi mult mai corect fata de playeri deoarece playerii se chinuiesc cate 1-2 ore la aceste iteme, si le pot pierde instant de la un elite. Nu mi se pare corect ca eu sa muncesc pentru aceste iteme iar ei sa le multiplice din backpack/enderchest. Iar acum o sa vina Operatorii sau alte rank-uri care vor spune ca au donat pentru acest grad si merita facilitatile oferite. Ok, inteleg, dar nu este corect fata de playerii normali, inainte, cand le puteai lua era foarte mult pvp, pe TOATE sectiunile iar acum nu prea se mai face din aceasta cauza. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece multi playeri se plang de aceasta problema inclusiv eu. 

* Subserver: Global

* Alte precizări:  - 

aLexeiC

VIP
    VIP
    Nu ar trebuie sa putem lua itemele din creative deoarece sar produe foarte mult abuz si cei care au acces la elite au donat doar pentru ei nu pentru tot serverul. Doar ei au donat doar ei sa foloseasca.

Din partea mea:   :contra:

uau-

User
    Player
    Rlly sa ia playeri din creative asta e abuz [de la mine sa zic de LVL.999]

mda        :contra:

JustBeOpeed

User
    Player
    Nu vad unde este logica raspunsurilor, au gradul, au iteme cate vor, sa luam si noi ceva.  Unde este acel abuz? 

MarianBoss

User
    Player
    Noi ne spargem seturile cu elitii si nu luam niciun item si se duc itemele noastre ce rost are sa ne mai luptam cu ei? eu as zice sa castigam si noi  ceva daca ii omoram  , ne chinuim degeaba :pro:

Fenta123

User
    Player
    Motivul mai sus :pro:

oDqniel

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Adevarat,noi ne chinuim 10 ani pt un set iar ei in 2 min au 30 de seturi

Ar trebui sa le putem lua de pe jos!

:pro:

IuliGamer69

User
    Player
    Ar trebui implementata o regula sau ceva ca sarim la pvp batem 3 eliti si nu primim nimic si noi ne alegem cu armura sparta 

De la mine ai :pro:

Adelin2k

User
    Player
    :pro:  Dar eu am o alta parere... Sa le putem lua doar de pe jos si aceasta sa le poti lua in zona warp pvp-ului, nu la arene sau multe astea inclusiv sa nu le poti lua din chest.

Last edited by a moderator:

Criticals12

User
    Player
    Ar fii corect sa puteam lua itamele de pe jos din gamemede 1 pentru ca noi ne facem 10 seturi in 10 ore si ei in 1minut au 100 de seturi 

De la mine are : :pro:

Estarossa

User
    Player
    Omori un elite - nu poti lua nimic, Mori - pierzi totul.  :pro:

Styl1shh

User
    Player
    de la mine ai :pro:  pentru ca noi ne chinuim sa omoram un elite si daca il omoram nu luam nimic si dupa pierd totul ca vine de mii de ori

Zyblade

User
    Player
    O propunere buna care trebuie pusa in aplicare  pentru ca pvp-ul sa fie o chestie pe sectiuni precum Skyblock sau Factions, gradul de Elite ofera prea multe avantaje (imo) si cel mentionat aici nu are trebui sa fie unul dintre ele.
    :pro:

OmxKnock

User
    Player
                                                                              Doneaza si tu 50e si o sa ai acest avantaj.
                            Daca elitii nu ar avea voie sa faca pvp cu acele iteme?Elite-ul sa fie ca sa construiesti o casa? Xd

:contra:

MarianBoss

User
    Player
                                                                              Doneaza si tu 50e si o sa ai acest avantaj.
                            Daca elitii nu ar avea voie sa faca pvp cu acele iteme?Elite-ul sa fie ca sa construiesti o casa? Xd

:contra:
    OmxKnock nu prea ai inteles  despre ce e vorba

Status
    Not open for further replies.