• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GLOBALA

Status
    Not open for further replies.

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Daca poti sa iei itemele din gamemode lumea o sa fie bogata in  iteme deci.. nu stiu ce sa zic :contra:  

Muduc

User
    Player
    E  buna ideea deoarece playeri stau 1-2 ore pentru 2 seturi 

:pro:

HappyDUDE

User
    Player
    Nu este o idee buna sa dea acces tuturor sa poata lua iteme din gm 1 asa ar fi un mare abuz din partea celor cu gradul Elite  :contra:

OrangeTrap

User
    Player
    :contra:  Daca donatii o sa aveti si voi acces deci din partea mea CONTRA.

Gogosica

VIP
    VIP
    Cei care dati contra, dati pe un motiv absurd cat si unul *Cenzurat*esc "contra, motivele mai sus". Si eu sunt elite pe skyblock air fara gamemode din anumite motive, dar asta nu ma impiedica sa nu ma mai joc, ci sa imi dau silinta si sa imi fac iteme multe. Cei cu elite se cred buni ca au seturi dar unii oameni nu au ce pune pe masa si voi donati asa furati de la.parinti banii din portofel si uite gata pac pac am elite... daca v.ati gandi umpic ca puteti dona si pt alte scopuri nu numai pentru grade, pentru sponsor sa votati pentru pet-uri, kit-uri sau sa il ajutati pe vlad si dragos cu anticheat-ul sa il platiti sau altele... donatorii nu sunt mai presus decat membrii normali, nu vad de ce v.ati oftica asa de tare daca nu ati mai avea gamemode1, recent s.a abuzat pe skyblock air din cauza gmc, inca un motiv pentru care sunt abuzuri, ar trebui implementat un plugin care sa numai permita multiplicarea iteme-lor de pvp

Vot-ul meu este de data aceasta pozitiv :pro:

Last edited by a moderator:

Pelo07282159

User
    Player
    Eu inteleg, ca voi fara gamemode, faceti set-urile mai greu, si aici aveti dreptate, doar ca acei elite, au donat pentru acel Gamemode.

Cu lupta la pvp, Cel putin eu nu simt ca cineva e corect daca foloseste sabii, set-uri sau orice altceva din gamemode la pvp.

Sustin propunerea ta doar la pvp :pro:

Cealanta cu sa puteti lua iteme din creative, sau de pe jos, se considera abuz. deci :contra:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.