• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

ItsKRONX11

User
    Player
    Nick-ul tău:ItsKRONX11 (itsnoob11 cum spune nooblinero)

* Propunere: Mute 30min pentru cei care fac noobi jucatori

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : In bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Playerii se simt jigniti

* Subserver:Globala

* Alte precizări:  Decat staff-ul se poate simti jignit pe bune playerii normali nu au sentimente? poate uni se simt jigniti si nu vor sa fie staff

qPandaa_

User
    Player
    Si cu ce te deranjeaza pe tine daca un player este facut “noob”? Poate chiar este incepator.

Daca, spre exemplu, tu esti incepator, joci minecraft sau pe server de cateva zile, si vine cineva la tine si te face “noob”, i-ai face reclamatie?  N-are sens. E de ajuns ca li se da mute celor care se adreseaza unui staff.

:contra:

ItsKRONX11

User
    Player
    Si cu ce te deranjeaza pe tine daca un player este facut “noob”? Poate chiar este incepator.

Daca, spre exemplu, tu esti incepator, joci minecraft sau pe server de cateva zile, si vine cineva la tine si te face “noob”, i-ai face reclamatie?  N-are sens. E de ajuns ca li se da mute celor care se adreseaza unui staff.

Nu dar daca joci de 1 an pe sv si vine sa te faca "noob"? Si uni folosesc noob nu c incepator si ca o jignire ca nu sti sa joci ca

Estarossa

User
    Player
    Propunere inutila, negandita. Exista comanda ignore.

Ai facut aceasta propunere pentru a avea +1 la posts din punctul meu de vedere.

Last edited by a moderator:

CyloerEN

User
    Player
    De ce ai făcut propunerea aceasta dacă nu știi ce înseamnă cuvântul "noob"? Propunerea este inutilă.
    Îți explic eu ce înseamnă cuvântul "noob" și "newbie".
    Acest ghid este conceput pentru a vă oferi o mai bună înțelegere ceea ce este un "noob", cum să îl recunoașteți, câteva detalii despre el și cum să îl evitați sau să scăpați de el. Se aplică în majoritatea cazurilor pentru jocurile / forumurile online, care sunt principalele obiective ale migrației noobilor.

Definirea cuvântului "noob".
    Contrar credinței multora, un "noob" și un "newbie" nu sunt același lucru. "Newbie" sunt cei care sunt noi pentru o anumită sarcină și sunt foarte începători la ea, eventual puțin prea conștienți de acest lucru, dar sunt dispuși să învețe și să-și repare greșelile pentru a ieși din acea etapă. "Noob", pe de altă parte, știu puțin și nu mai au nevoie să învețe. Ei se așteaptă ca oamenii să facă munca pentru ei și apoi se așteaptă să fie lăudați în legătură cu aceasta.

Last edited by a moderator:

Rainbow

User
    Player
    Noob inseamna "incepator". Nu este o injuratura. Nici macar o jignire din punctul meu de vedere:)).

Cum au zis si Estarossa, exista comanda ignore.

Contra

Com32goO

User
    Player
    :contra: Mi se pare o propunere inutila, daca te deranjeaza ai /ignore + ca a mai fost aceasta propunere deja.

Tedduard

User
    Player
    Nu vad nici o insulta in cuvantul "noob", cel putin eu deci nu vad de ce s-ar sanctiona.

Darius™

User
    Player
    Salut!

Nu cred ca ar fii ok sa se sanctioneze pentru "noob", pentru ca "noob" inseamna "slab" si nu ii ok sa sanctionam pentru ca l-a facut slab ca nu stie sa joace pvp sau a facut nu stiu ce.

Sau cum a spus si qPandaa_ poate esti incepator si nu stii prea bine si vine unul care se joaca de 1000 de ani si il face noob ca nu stie, aici nu ar trebuii sa ii facem noobi ci sa ii incurajam si sa ii ajutam sa fie si ei "pro", sa aratam ca suntem niste oameni buni.

Votul meu este: :contra:

BOBOBO_

User
    Player
    Playeri au voie sa se faca noobi intre ei nu este o idee buna.. :contra:

DarkTiger12

User
    Player
    Dupa mine ai facut aceasta propunere pentru  +1 Posts si 

De la mine ai  :contra:
    Pentru ca playeri au voie sa se faca noobi intre ei

oDqniel

www.gamster.org - best www.gamster.org pumps on www.gamster.org !
    Player
    Eu cred ca aceasta propunere este inutila pentru ca poti sa ii dai /ignore daca te face ''noob'' 

Status
    Not open for further replies.