• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

BogdanN7_YT

User
    Player
    * Nick-ul tău:BogdanN7_Crack

* Propunere: Sa se dea mute pentru "laba" 

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :Deoarece multi scriu "laba" sau ... da laba si nu sunt sanctionati , mai ales ca pentru unii jucatori acel cuvant este indecent

* Subserver:Global

* Alte precizări: Nu mai am nimic de spus

Seva_26

User
    Player
    Sunt de aceeasi parere deoarece multi jucatori abuzeaza si folosesc prea mult acel cuvant si dupa parerea mea este un cuvant indecent.

:pro:

mini.

god gaymer
    Player
    Deja se da mute pentru cuvantul "laba" , nu sunt de acord sa se dea mute pentru "laba" din prima , numai daca se acorda unei alte persoane (jigniri/insulte). 

Daca scrie mai intai "laba" poti avertiza , daca continua dupa ce ai avertizat ii poti da mute

Nu stiu ce vot sa dau , pentru ca deja se sanctioneaza

( :pro: sau :contra: )

PirateHawk.

User
    Player
    După cum s-a spus mai sus deja se sanctionraza dacă este adresata unei persoane (insulta , jignire).

Nu sunt de acord sa fie sanctionat din prima pentru așa ceva , ci sa se acorde un avertisment așa cum se făcea pana acum.

Nu văd rostul propunerii tale având în vedere ca deja se sanctioneaza/avertizează jucători pentru aceasta. 

:contra:

DarkTiger12

User
    Player
    poti avertiza pentru ``laba" si daca cuvantul este adresat unui jucator/staff as da mute :contra:

Status
    Not open for further replies.