• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

KennY

User
    Player
     * Nick-ul tău: KENNY27

* Propunere: As vrea sa se bage un jou minigame mai precis "Battle Royale" cu cesturi, harta speciala, avionul din care jucatorii se arunca cu parasuta sa fie "Ender Dragon".

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Pai ar creste cu mai multi jucatori deoarece este un minigame foarte distractiv.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar fi utila pe aceasta comunitate deoarece multi oameni ar venii pe aceasta comunitate pentru noul minigame.

* Subserver: Minigames.

* Alte precizări: Sper sa va placa aceasta propunere si poate chiar va fi adaugata pe server.

AlinFTW10

User
    Player
    Buna KENNY , am vazut ca acest mini game este unul po*Cenzurat*r cat si jocurile de acest fel "Battle Royale " sunt de asemenea po*Cenzurat*re si distractive si cred ca ar atrage multi jucatori 

si ar face serverul mai cunoscut , Am decis sa fiu mai scurt si zic direct ca pe baza celor spuse de mine mai sus de la mine ai un :pro:  succes in continuare si sa ai o zi buna . 

Last edited by a moderator:

CastorPvN

User
    Player
    :pro:

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.