• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere "globala"

Status
    Not open for further replies.

TheViper

VIP
    VIP
     Nick-ul tău: TheViper

* Propunere:  Acest lucru este mai mult pentru cei din staff, dar si pentru donatorii care dau ban-uri , mute-uri. Mai exact : Sa existe un termen de contestare al muteului/banului ;ma gandesc o saptamana, doua ar fi mai mult decat suficient; dupa parerea mea ar fi o perioada de timp mai multe decat "optima"; daca as fi luat ban sau mute pe nedrept, as face reclamatie sau cerere de unban imediat, sau daca nu pot in acel moment, cel mult in urmatoarele zile.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Nu, ca te-ar framanta acest lucru, dar pur si simplu pe tine ca persoana te face sa te simti mai "eliberat" stiind ca reclamantii au o anumita perioada de timp in care pot face "contestatie".

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Daca nu mai ai spatiu de stocare pe pc (mie personal mi se intampla pentru ca am multe lucruri pe el) si stergi unele dovezi(video-uri si chiar screenshot-uri <chiar daca ss-urile nu ocupa asa de mult spatiu, se aduna daca esti activ si dai multe mute-uri>), sa nu stai cu grija ca poate acea persoana careia i-ai dat la un moment dat mute sau ban iti face reclamatie/cerere de unban peste 1 lunas sa zicem... Daca chiar a luat mute sau ban pe nedrept, ar fi facut contestatie in cateva zile de la "incident". Daca face peste peste mult timp, nu arata decat faptul ca vrea sa faca rau cuiva: Daca acel staff/donator care i-a dat ban nu mai are dovada, risca warn sau remove, ceea ce nu mi se pare ceva prea corect. Poate unii se gandesc : Pai postezi toate dovezile pe youtube si dupa le stergi de la tine din pc si gata; Nu cred ca are nimeni chef si dispozitie mereu, sa puna fiecare video pe youtube... . Si poate nu toate persoanele au chef daca e, sa puna dovezile pe un stick sau sau hard drive extern, ia timp daca ai dovezi mari si/sau multe, si dupa un timp poate deveni enervant ; sau poate nu au asa ceva. Esti staff din placere, nu cred ca e bine sa fii fortat sa renunti la lucruri din computerul tau de care poate ai nevoie, doar ca sa tii niste dovezi. Cei mai multi dintre hackeri nici nu fac reclamatie; la fel si cand e vorba de mute-uri. Sa trebuiasca sa le tii asa ca poate candva o sa iti fac cineva relamatie nu mi se pare prea normal .

* Subserver:   -       (Global)

* Alte precizări:  Sper ca intelegeti unde bat.

SanduK

Loyal
    VIP
    Cred ca pentru asta mai exista si warn , remove sau ramane fara acces la comanda (donator)

Din pacate ai :contra:

Limo338 🌺

User
    Player
    Jucatorii au dreptul sa faca reclamatie daca se considera nedreptatiti. Si cu stergerea dovezilor, este warn . :contra:

Thywen

User
    Player
    :contra: Contra cu tot ce ai scris la 'Propunere'.

si :pro: la faza cu stergea dovezilor deoarece nu ai de ce sa tii dovezile atat de mult.

Cea mai buna optiune posibila ar fii urmatoarea: Jucatorii au 48h la dispozitie sa prezinte o dovada ( dupa 48h dovada sa expire, iar reclamatul sa poata sterge dovada din calculator. ) deoarece este foarte naspa sa tii atatea video-uri in PC, eu la momentul de fata am 700 video-uri + dar nu avem ce sa facem, trebuie sa le tinem.

TheViper

VIP
    VIP
    SanduK si Limo-san: Inseamna ca nu ati inteles ideea propunerii mele. Eu ma refeream la faptul ca ar trebui sa existe un termen clar de contestare al mute-ului/ban-ului specificat in regulament.

Thywen : La asta ma refeream si eu, in propunere spune clar. Si tot ce am spus in propunere am adus argumente pentru a-mi sustine punctul de vedere.

Citez din ce am scris mai sus in propunere : ""Acest lucru este mai mult pentru cei din staff, dar si pentru donatorii care dau ban-uri , mute-uri. Mai exact : Sa existe un termen de contestare al muteului/banului ;ma gandesc o saptamana, doua ar fi mai mult decat suficient; dupa parerea mea ar fi o perioada de timp mai multe decat "optima"; daca as fi luat ban sau mute pe nedrept, as face reclamatie sau cerere de unban imediat, sau daca nu pot in acel moment, cel mult in urmatoarele zile.

MrAstrix

User
    Player
    :contra: nu vad rostul în aceasta propunere,iar dovezile le poți posta în forumul "echipa minecraft" - > Secțiunea Helperilor/Moderatorilor, etc.. 

Skipport

User
    Player
    :pro:  Se poate intampla cand un player foloseste hack (intentionat) si i-a ban si face cv cu photoshop cica sa nu aiba hack si dupa 1 luna sa iti faca reclamatie si respectivul staff/donator sa i-a remove/warn/stergere a comenzii.

Costy

I didn't have sexual relations wtw
    Player
    Propunere veche.

Inchis

Status
    Not open for further replies.