• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

ZeroToDeath

User
    Player
    Nick-ul tău: Supreminer2016

* Propunere: cei ce abuzeaza de numele de genu' ,,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'' si ,,BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB'' , sa primeasca mute 30min capslock.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  In bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar ajuta jucatorilor sa nu se mai enerveze cand vad atata capslock pe chat si noua staff-ului sa  aibe grija mai bine de chat.

* Subserver: All

* Alte precizări: Niciuna

doohookie98

User
    Player
    :pro:  o idee buna ce ar trebui implementata in regulament, dar in loc de mute sa fie un kick/ban

alextheflowerrr

User
    Player
    :pro:  Deoarece:Staff-ul se poate incurca cand o persoana de exemplu :*<ZeeroYT>AAAAAAAA unde esti ??*

IAr daca persoana nu raspunde poate staff-ul se incurca si poate nu verifica si da mute pentru nici macar un motiv.

Last edited by a moderator:

SanduK

Loyal
    VIP
    :pro:  e un rând de caps dar la 2x se avertizează si e foarte enervator . Cred ca ar trebui sa se sancționeze.

Superminer

User
    Player
    pro , ar fii o idee suepr buna si ne-ar ajuta! ne-ar fi mai usor sa avem grija de server

Last edited by a moderator:

Skynudel.

User
    Player
    Salut. Nu am inteles ce ai vrut sa spui mai exact, dar prelungirea si caps-ul deja se sanctioneaza cu Mute.. 
    Nu cred ca imi trebuie alt argument. :contra:  

LOXus

User
    Player
    :pro: Si pe mine ma deranjaza cand in chat scrie "AAAAAA >> Salut" si dupa toata lumea Hey AAAAAA!  ar trebuii banati!

Status
    Not open for further replies.