• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Bodygiard1

User
    Player
    * Nick-ul tău:Bodygiard1

* Propunere: Can lumea isi pune parola in minecraft cu comanda /login parola sa se schimbe imputul parolei in hieroglife pentru a proteja contul.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar adauga un extra nivel de siguranta peste cont pe langa pinlogin.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : De multe ori (nu am statistici exacte) conturile is furate de catre prietenii playerilor care au avut sansa sa ii vada cand se logeaza pe server si sa foloseasca comanda. 

* Subserver: Global

* Alte precizări: Inteleg ca PinLogin este pus in utilizare pentru a oprii evenimente de genul dar prin a aduga un extra nivel de protectie visuale.

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Propunerea ta mi se pare una destul de buna, ar putea proteja contul mai bine, fara sa mai fie spart. De la mine ai :pro:

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Mi se pare o propunere inutila exista PinLogin, cine vrea sa-si securizeze contul o va face. Din partea mea ai :contra: .

al3xionut21

User
    Player
    Mi se pare o idee proasta pentru că nu ajuta cu nimic parola cenzurată  . Daca e sa iti vadă cineva parola , o vede din tastatură

De la mine ai :contra:

Bodygiard1

User
    Player
    Multumesc amandurora pentru voturi, o sa le explic pe rand. Da YiusMEME, exista PinLogin dar multi player noii nu vor sti astaa, probabil nici nu voir sti ca exista server de discord pentru gamster deci asta va ajuta in a proteja contul inainte ca pinliginul sa fie setat, si hai sa ne gandim la un scenariu cand se lucreaza pe PinLogin si nu funtioneaza pentru o ora doua sau paote si mai putin cineva poate profita de acel timp ca sa iti fure contul daca tiau vazut parola ei uite daca nu putea sa iti vada parola contul nu iti va putea fi furat. Stiu suna un caz care probabil are o sansa de 1 in 10000 de cazuri, dar posibilitatea aia trebuie luata in considerare cand se creaza un system de securitate. Al3xionut21, posibilitatea ca cineva sa iti urmareasca fiecare tasta pentru a iti fura parola este mult mai mica decat cea prin a vedea ecranul si a citii ce scrie persoane si motivul este acolo, este mult mai usor. Asa ca si concluzie e ca, amandoi aveti puncte de vedere foarte buna dar idea nu era ca nu sunt metode de securitate deja implementate sau pentru ca asta ar face conturile infurabile si imposibile de "hackuit" sau ca nu sunt alte metode prin care cineva ar putea sa iti fure contul, ci sa incercam sa reducem sansa de a ni se fura contul!

Karnation100

User
    Player
    De la mine ai  :pro: pentru că se intampla sa filmezi, de ex, un bug si sa iei kick de la el, apoi sa vrei sa intrii inapoi pe server si sa uiti ca inregistrezi sau faci screenshare, si sa vada parola. E un plus de securitate, totusi. 

mini.

god gaymer
    Player
    Eu zic :contra: deoarece ar dura mai mult sa te loghezi , doar pt ca ai pinlogin si chestia cu hieroglife , plus ca tu daca te inregistrezi pe server sau te loghezi si nu ai pinloginul pus , iti va da un mesaj cum sa pui pinlogin + link de la serverul gamster pe discord. Zic ca nu e necesara propunerea , PinLoginul e deja un sistem de securitate util, cei care vor sa-l foloseasca , sa-l foloseasca.

Last edited by a moderator:

pintux

Chairman
    Chairman
    Developer
    Nu ai cum sa iti schimb eu tie input din ce scrii tu in chat... cateodata , trebuie sa va ganditi ca trebuie sa fiti atenti voi la cine dati parola (CARE NU AR TREBUI DATA NICIODATA, LA NIMENI) sau ce faceti voi la login... 
    PinLogin nu a fost offline decand a fost pus in functiune (In afara de bot, la care se lucreaza constant), si pentru cei fara PinLogin, primesc oricum notificare... daca nu cititi ce este in chat, scris mare, nu putem face nimic alt ceva. 

Noi va oferim serviciu, securitate, dar prima securitate sunteti voi insusi. 

:tc:

Status
    Not open for further replies.