• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

AndrianBoss

User
    Player
    * Nick-ul tău: AndrianBossYT

* Propunere: Sa fie adaugat /kit warlord

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : pai eu cred ca ar fi ok daca ar fi un asemenea kit,plus sa ai acces la el doar cat timp ai warlord

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Pai ar fi bun pentru persoana respectiva cu warlord pentru ca are doar nick si cred ca merita ceva mai mult

* Subserver: SkyBlock

* Alte precizări:  -

ImAlexCr19

That psycho is back in town.
    Player
    Salut!

Propunerea ta nu mi se pare una destul de buna, deoarece sunt destul de mult kit-uri pe care le poti cumpara, nu cred ca ar mai fi nevoie de inca unul. :contra:

EbboTT

User
    Player
    Sunt multe kit-uri . :contra:

Last edited by a moderator:

mini.

god gaymer
    Player
    Sunt deja kituri pe care le poti folosi : Hero , Ultra , Legend , Vip , Supreme , Elite , God , Worker , Warrior si Destroyer ; plus ca poti sa ascunzi kitul si sa-l folosesti daca n-ai warlord. Zic ca nu e nevoie de acest kit.

:contra:

(P.s. : Imi pare rau daca mentionez de asta , dar de ce e o propunere globala daca subserverul este SkyBlock?)

Cristi_Gyori

User
    Player
    Salut!

Consider si eu la fel ca cei de sus, ca sunt deja destule kit-uri, de ce sa se mai adauge inca unul?

:contra: .

Bupi_

Un om care nu muncește, nu știe să prețuiască munc
    Player
    Buna. Pentru a participa la un turneu,trebuie sa dai suma modesta de 25 tokens,dar ai sansa sa castigi un titlu pentru o anumita perioada de timp. Daca s-ar adauga si un kit,nu ar fi balansat si ar trebui sa se scumpeasca taxa de intrare. :contra: .

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Eu zic ca ar fii ok ca cei cu WarLord sa primeasca un Kit dar sa nu fie foarte op deoarece ca sa te inscri in turneu costa 25 tokens. :pro:

qShayn

User
    Player
    Salut!
    Eu cred ca ar fi bun un kit Warlord, toti de mai sus spun ca sunt destule kit.uri si ca nu ar mai fi nevoi de unul in plus, dar toate trebuiesc cumparate cu bani reali sau tokens. Deci ar fi frumos sa fie un kit si pentru cei care nu vor sa cumpere un kit cu bani reali sau nu au token.urile necesare. Si cum a zis YiusMEME, nu trebuie sa fie un kit op, ceva moderat.

:pro:

Mikakaela

User
    Player
    Buna!

Propunerea ta nu mi se pare una buna, exista deja foarte multe kituri pe care lumea le poate cumpara (kit hero, ultra, legend etc) cat si itemele care se dau la eventurile organizate de membrii staff-ului sau/ in cazul celor care au acces la gmc, iti pot face armuri de pvp sau armuri in general. :contra:  

Last edited by a moderator:

LegendaryPvP

User
    Player
    Consider ca este o propunere nu intocmai buna deoarece sunt deja foarte multe kituri, si nu mai vad rostul de a mai adauga cateva.

Votul meu este :contra:

Succes

Jamaicanu

User
    Player
    Salut!

Parerea mea este ca sunt destule kit-uri in joc.Votul meu este :contra:

Succes!

NexyzZ1

Graphic Designer
    Player
    Salut, din punctul meu de vedere sunt suficiente kit-uri, nu cred ca aceasta propunere ar influenta in bine.  :contra:

Buna . Ideea ta nu este una rea , dar cum au spus si cei de mai sus , sunt deja destule kituri , si le poti lua cu tokens adica nu cu bani reali

. Chiar daca nu ai tokens , poti face rost usor de iteme de exemplu omorand o persoana la warp pvp , primind la eventuri organizate de staff , sau eventurile neofficiale organizate de donatori sau playeri normali

. Si eu mai fac astfel de eventuri , cu multe iteme din kiturile mele

. Votul meu este  :contra:

DarkNoob.

User
    Player
    Salut

Imi place propunerea ta deoarece ar incuraja mai multi jucatori sa participe la acest event.

Votul meu este un :pro:

AdyMN

User
    Player
    Salut 

Această idee ar încuraja participantii la turneul de pvp si ei cheltuie 25 tokens doar ca sa se înscrie 

:pro:

xiHazqrdouus

User
    Player
    Salut !
    Nu mi-se pare o idee foarte buna pentru ca sunt foarte multe kituri deja iar pentru 25 tokens sa ai acces la un kit nou pentru o saptamana mi-se pare cam mult.
    Din acest motiv votul meu este :contra: .
    Succes !

Status
    Not open for further replies.