• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

PROXD

User
    Player
    * Nick-ul tău: PROXDdaudinozn

* Propunere: Sa se adauge /kit  VIP, care contine cate 5 mere op, tools-urI ( Pickaxe eff 4, unbreaking 2, fortune 2 sau Silktouch, mai bine Silktouch deoarece kit-ul Supreme are Fortune 3, Topor eff 4, unbreaking 2, Lopata eff 4 unbreaking 2 Silktouch si Sabie Sharpness 3, Fire aspect 1, unbreaking 1, Looting 2), armura protection 4, unbreaking 3, thorns 2 sau 3.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Prin bine, dupa parerea mea. Deoarece grad-ul VIP nu prea iti ofera multe chestii fata de Legend, la VIP ai acces doar la /tempban, in rest aceeleasi comenzi ca la Legend.. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece nici o sectiune nu are kit-ul VIP si mai pe scurt, VIP-ul este nefolositor, doar ai acces in plus la /tempban si nimic altceva.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Nimic. Multumesc si sper sa se adauge. Succes

Last edited by a moderator:

ItsMakePvP

VIP
    VIP
    Player
    Salut, a mai fost facuta o propunere asemanatoare. Mie nu mi se pare okay adaugarea kit-ului VIP deoarece deja vip are un avantaj fata de legend, acela fiind tempban care este unul destul de bun, sunt deja prea multe kit-uri, nu vad de ce s-ar mai adauga inca unul :contra:  

ThymeWarp28

User
    Player
    Salut.Ma bucur ca te-ai decis sa faci o sugestie pentru a ajuta serverul si dezvoltarea sa.

Desi ar fi ceva interesant sa se adauge Kit VIP,avem deja destule kituri.VIP are acces la comanda /tempban,care e o comanda puternica,putand interzice unui player sa intre pe sectiune timp de o perioada.

In concluzie,votul meu este :contra: .

Deivid133

User
    Player
    * Nick-ul tău: PROXDdaudinozn

* Propunere: Sa se adauge /kit  VIP, care contine cate 5 mere op, tools-urI ( Pickaxe eff 4, unbreaking 2, fortune 2 sau Silktouch, mai bine Silktouch deoarece kit-ul Supreme are Fortune 3, Topor eff 4, unbreaking 2, Lopata eff 4 unbreaking 2 Silktouch si Sabie Sharpness 3, Fire aspect 1, unbreaking 1, Looting 2), armura protection 4, unbreaking 3, thorns 2 sau 3.

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Prin bine, dupa parerea mea. Deoarece grad-ul VIP nu prea iti ofera multe chestii fata de Legend, la VIP ai acces doar la /tempban, in rest aceeleasi comenzi ca la Legend.. 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Deoarece nici o sectiune nu are kit-ul VIP si mai pe scurt, VIP-ul este nefolositor, doar ai acces in plus la /tempban si nimic altceva.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Nimic. Multumesc si sper sa se adauge. Succes
    Eu sunt de acord sa se adauge

Duncan2003

User
    Player
    Salut

Asa cum s-a spus si mai sus, deja sunt multe kit-uri, iar gradul VIP sunt de parere ca iti da acces la tempban si kick, comenzi pe care nu le ai la Legend si sunt de parere ca sunt destul de mult.

:contra:

StefiMwR

User
    Player
    Salut , parerea ta nu este una buna ! Eu consider ca sunt deja prea multe kit URI . :contra:

mKun

User
    Player
    Salut!

Dupa parerea mea gradul VIP ar merita un kit.
    Tinand cont ca are in plus doar cateva comenzi, care la randul lor pot fi folosite doar cand nu este Staff Online, merita ceva pe langa acea comanda.

De la mine ai: :pro:

Fadded.

User
    Player
    Salut, la gradul de donator VIP, ai acces la /ban, /tempban este de ajuns pentru acest grad.

🔥YiusMEME🔥

User
    Player
    Nu consider ca se poate face un chit echilibrat intre Legend si Supreme si aceasta propunere a mai fost propusa in concluzie de la mine :contra: ,

Adelyynoo

User
    Player
    Aceasta propunere s a mai făcut , și părerea mea este ca s ar dezechilibra balanța dintre playeri .

DavidFNaF

User
    Player
    Salut,

Deja sunt multe kit-uri.

AdmiralPanch

User
    Player
    Salut,

Sunt de parere ca sunt deja destule kit-uri si de asemenea nu cred ca exista un posibil kit intre kit legend si kit supreme care sa fie eficient.

Marioxis_RO_

User
    Player
    Salut, nu vad rostul acestei propuneri.

Kiturile existente sunt suficiente.

Marian1235

User
    Player
    Ar fi misto inca un kit, chiar daca ai legend 7,5E si vip ul 10E, intr-un fel tempban este 2.5E nu ai acces pe gratis, totusi ar fi misto kit vip pentru 10E si acces la tempban,

Votul meu este :pro:

200.gif

Status
    Not open for further replies.