• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

DarkAshe

User
    Player
    * Nick-ul tău: _DarkAshe_

* Propunere:  Timer la comanda /vote

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  In bine 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Well... eu cand votez de egzemplu azi la ora 06:00 iar maine incerc la 05:00, nu o sa imi permina pentru ca nu au trecut 24h, acum problema e ca daca incerc trebuie sa mai astept 24h si e enervant.

* Subserver: Global

* Alte precizări:  Cand scrim comanda ,,/vote '', ,,sa scrie La moment aveti 111 voturi! Sunteti gata sa votati?'' iar daca ai votat recent sa scrie ,,La moment aveti 111 voturi! Ne pare rau dar trebuie sa asteptati 12:51:23 pentru a vota

Adelyynoo

User
    Player
    Pățesc și eu des chestia asta , ar fi foarte util sa vezi cât timp mai ai pana sa poți vota .. :pro:  

BeastFox

User
    Player
    Buna! Consider ca sugestia ta ar ajuta foarte mult si s-ar putea vota la o anumita perioada de timp! De la mine ai :pro:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Imi place sugestia ta. In acest fel putem stii cat mai avem pana putem vota. Chiar mi se intampla sa vreau sa votez si sa nu pot deoarece nu au trecut 24h

:pro:

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.