• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Mihai271

User
    Player
    * Nick-ul tău: Mihai27

* Propunere:  sa se mareasca varsta minima a staff-ului la 14 ani

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Mie sincer mi se pare inadmisibil ca un server cu 100-1500 jucatori ON constant sa primeasca staff in varsta de 12 ani. Daca doamne-fereste un copil de 12 ani intra in staff si ajunge in functia de admin/operator si se enerveaza isi baga $% in el de server si grifeaza tot..  Va dati seama daca ar exista un plod la 12 ani care ar ajunge admin si ar avea pica pe unii cat i-ar bana? Inteleg ca la mijloc  e un interes financiar momentan putandu-se sa se doneze pentru grade insa e prea de tot. Ok,sa se doneze pentru grade dar sa fie putin scumpite si la proba sa se ceara o poza cu buletinul in care CNP si datele personale sa fie cenzurate insa sa fie vizibil clar NUMELE,Poza si data de nastere .

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Staff mai matur

* Subserver: Global

* Alte precizări:   -

GabrielNek00

User
    Player
    Buna!

Inteleg ceea ce vrei sa spui dar nu cred ca ar fi nevoie de aceasta modificare.Din cate stiu eu pana acum nu a fost nici-o problema de genu.Si cred ca si persoanele mai mici ar avea dreptul la o sansa.

Asa ca din pacate de la mine ai :contra: .

Last edited by a moderator:

EduardINFIN

User
    Player
    Buna! 

Din pacate voi fi nevoit sa raspund la propunerea ta cu :contra:   Pentru ca varsta de 12+ ani e destul de ok, plus cunos oameni la 12 ani care sunt mai maturi ca cei de 18, asa ca varsta e doar un numar, totusi trebuie sa ai anumite cunostinete!

Mihai271

User
    Player
    Buna!

Inteleg ceea ce vrei sa spui dar nu cred ca ar fi nevoie de aceasta modificare.Din cate stiu eu pana acum nu a fost nici-o problema de genu.Si cred ca si persoanele mai mici ar avea dreptul la o sansa.

Asa ca din pacate de la mine ai :contra: .

Buna! 

Din pacate voi fi nevoit sa raspund la propunerea ta cu :contra:   Pentru ca varsta de 12+ ani e destul de ok, plus cunos oameni la 12 ani care sunt mai maturi ca cei de 18, asa ca varsta e doar un numar, totusi trebuie sa ai anumite cunostinete!
    Da , insa nu toti cei de 12 ani sunt ok . M-am apucat acum cateva zile de Skyblock si am observat un membru staff de 12 ani. Am zis ok, poate e mai matur sau ceva. Acum 1/2 zile am vazut ca si-a pus nickname "Tudor_RegeleFemeilor" si atunci am zis stop . Mai ales ca avea un mod in care vorbea . In momentul ala am pus stop si m-am lasat ..

ItzCodita

User
    Player
    Salut, îți mulțumim pentru interesul tău de comunitatea noastră și apreciem propunerea sugerata. 

Sunt de părere ca vârstă de minim 12 ani este suficientă, există copii la vârste de 12 ani care sunt mai maturi decât unii de 18 ani, idem lui Eduard. Bineînțeles că înainte de a intra în echipa noastră, ei sunt supuși la un scurt interviu, cu întrebări legate de secțiunea unde aplica, atât timp cât se observă ca jucătorul răspunde atât corect la întrebări, cât și corect gramatical, nu vad nicio problema de a intra în echipa noastră. 

Cu părere de rău, votul meu este :contra:

mKun

User
    Player
    Salutare!

Sunt de aceeasi parere cu baietii de mai sus, maturitatea nu vine odata cu varsta, marirea limitei de varsta nu va schimba in mare parte nimic, ci doar va micsora numarul de membri Staff.
    Imi pare rau, dar din partea mea primesti un :contra:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu parerea ta deoarece mi se pare la varsta de 12 ani este destul de ok sa fii staff+varsta este numai un numar,depinde de cat de matur esti tu.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,mi se pare ca dacă se mărește vârsta minimă a staffului,doar am pierde membri staff.Unele persoane de 12 ani sunt mult mai măture decât cele de 14 ani,deci,in concluzie,votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

xImIriis_

User
    Player
    Buna, maturitatea nu vine odata cu varsta, sunt multi membri staff care sunt foarte priceputi in ceea ce fac si nici nu au 14 ani! Daca propunerea ta ar fii pusa in functiune, tot ce ar face ar fii scaderea membrilor staff de pe tot sv ul . Sunt multe persoane de 12-13 ani care sunt mult mai mature decat cele de 14-15 ani.

de la mine ai :contra:

Amalia_mrn

VIP
    VIP
    Salutare! Sincera sa fiu, sunt de acord cu prpunerea ta in mare parte, cred ca iti puteai alege cuvintele si motivele altfel, dar chiar daca unii copii de 12 sunt mai maturi decat ce de 18, sunt si ceilalti care lasa de dorit, dupa opinia mea. 
    eu iti voi da :pro: !

Status
    Not open for further replies.