• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Globala

Status
    Not open for further replies.

alahmateiro

User
    Player
    * Nick-ul tău:xaztecz

* Propunere: sa aiva npc si donatori

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :poi ar fi donatori mai multi si ati putea sa cresteti pretu la grade acum doneaza extrem de multi dar ganditiva cum o sa fie daca au si npc o sa fiti miliardari 

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :ar fi respectati mai mult si donatori si ar dona mai multi 

* Subserver:

* Alte precizări:  nu am

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Nu sunt de acord cu propunerea ta deoarece sunt multi donatori si daca am face npc la toti donatori serverul ar avea mult lag.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,sunt mult prea multi donatori,si ar ocupa prea mult spatiu NPC-urile donatorilor.Votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️

BeastFox

User
    Player
    Buna! Parerea mea este ca nu ar avea ce cauta donatorii langa npc urile staffului! Astfel tot warpul se va umple ! De la mine ai :contra: .

The_Speedo

User
    Player
    Salut, sunt multi donatori, ar fi o bataie de cap sa ii putem adauga pe toti :contra:

xImIriis_

User
    Player
    Buna, sunt foarte multi donatori care nici macar nu se mai joaca pe server si ar produce si foarte mult lag, ar fi o pierdere de vreme sa pui in jur de 50 de donatori pe o singura sectiune. nu cred ca o sa va placa sa ne jucam intr un lag imens din cauza npc urilor si mai ocupa si foarte mult spatiu! 

de la mine ai :contra:

VapeSMG

User
    Player
    Salut, 

Nu cred ca ideea ta este buna din cauza faptului ca sunt foarte multi donatori, ar ocupa spatiu degeaba si ar genera lag

Din pacate votul meu este  :contra: Succes in continuare!

Status
    Not open for further replies.