• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere globala

Status
    Not open for further replies.

Andra__447

User
    Player
    * Nick-ul tău: Andra_447

* Propunere: /gmc back

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Ar aduce playerii vechi inapoi, mai multi playeri pe server.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : Ar aduce mai multi donatori.

* Subserver: Global.

* Alte precizări:  Vreau sa raspunda Vlad. Daca te gandesti ca iar se abuza, poti face ca inainte, cine abuzeaza primeste remove la comanda, la fel ca la orice alta comanda ( mute kick ban unmute), playerii care nu au abuzat nu au nicio vina, si n-au avut de ce sa primeasca si ei remove la comanda.

Dolphi

User
    Player
    Si eu sunt de aceasi parere,un donator care a donat pentru elite sau god merita sa aiba acces la comenzile scrise pe site chiar daca unii vor abuza,nu inseamna ca toti donatori abuzeaza de aceea comanda.Si eu am god si mi se pare stupid ca desi am platit pentru accesul la /gamemode 1 nu am acces la aceasta comanda din cauza la cativa playeri din trecut care au abuzat de aceasta comanda.

In concluzie votul meu este :  :pro:

Kasiey

VIP
    VIP
    Salut, Andra, eu nu sunt deacord cu tine finca  in trecut se abuza foarte tare de gmc , si  +  asta acuma e mai fain pentru voi 4  seturi 4  sabi 4 arcuri 12 mere op odata la 1h  
    De la mine ai :contra:

Runcyy

VIP
    VIP
    Salut Andra, iti ador propunerea, este o idee foarte buna, eu am apucat Foarte putin sa folosesc gm ala vechi, adica 15minute, mi-ar face o mare placere sa il am back , de la mine ai un 

MARE PRO :pro:

zBogdy06

User
    Player
     Nu am Elite/GoD dar daca imi iau (ma gandesc sa imi iau curand) as vrea sa am acces total asupra ceea ce am platit + ca ar aduce jucatori vechi inapoi !

De la mine ai :pro:

iTzPatrick

User
    Player
    Buna Andra, vreau sa incep sa îți spun ca aceasta propunere nu e una tocmai buna deoarece poți abuza foarte usor de ea, iar de ex dacă cazi in void la keep Off poți da gmc și nu mai pierzi itemele

De la mine ai un 

:contra:

Pelo

User
    Player
    :pRO: ar a duce playeri vechi inapoi si as vrea sa merg la pvp cu set uri din gmc ca cei care au platit inainte aveau voie si majoritatea si-au luat pentru a merge la pvp  :pro:

Last edited by a moderator:

TheAshz

Administrator
    Staff member
    Administrator
    Salut,

Acest acces a fost scos si inlocuit cu kits din cauza abuzurilor si ca atare nu va mai fi adaugat pe viitor.

Best wishes,
    Gamster team.

Status
    Not open for further replies.