• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere grade.

Status
    Not open for further replies.

♕KING♕

User
    Player
    Propun să se impună o anumita vârstă de la care se pot lua gradele, deoarece fiecare sancționează aiurea, spre exemplu ... la reclamația împoriva acestui băiat (

) se vede clar că are ender pearl-ul în mână, dar a fost acuzat de hack, sancționat, fiind nevinovat, parcurgând tot așa aceste reclamații și etc. vom mai gâsi cazuri, cred că, la grade ar trebui grade competente, care să analizeze situațiile, nu să zică ”Sancționat” și atât ca să zică că și-au facut treaba.
    Cine este de acord, rog să lase un reply :) .

P.S.: Rog să nu se închidă topicul pentru a se putea vota cu pro și/sau contra.

Last edited by a moderator:

Naaaab

User
    Player
    Pro , Eu as zice sa se puna varsta de 14 ani pt ca de atunci te maturizezi

DraganHDbby

Operator Factions
    Player
    Total :contra:

Nu vad logica iar in plus nu are treaba varsta.

♕KING♕

User
    Player
    Total :contra:

Nu vad logica iar in plus nu are treaba varsta.
    O să mă fac, că nu am văzut ce ai scris.  :smile:

Straze

User
    Player
    :pro:

Sunt de acord cu tine , in anumite cazuri staff-ul este prea tanar si chiar daca nu in toate cazurile cativa nu stiu sa scrie corect gramatical. Acest lucru da un aer neprofesional comunitatii deoarece e chiar penibil sa vezi un helper care scrie legat anumite cuvinte sau pune cratima unde nu trebuie etc etc.

♕KING♕

User
    Player
    :pro:

Sunt de acord cu tine , in anumite cazuri staff-ul este prea tanar si chiar daca nu in toate cazurile cativa nu stiu sa scrie corect gramatical. Acest lucru da un aer neprofesional comunitatii deoarece e chiar penibil sa vezi un helper care scrie legat anumite cuvinte  sau pune cratima unde nu trebuie etc etc.
    Exact despre asta este vorba, o comunitate stabilă și durabilă nu este formata din cei care nu stiu să lege prea multe cuvinte/ pun virgula intre subiect și predicat și alte greșeli de scriere, exprimare, ș.a.m.d.

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Categoric NU

Cosmin

User
    Player
    Eu ştiu oameni sub 14 ani care fac o treabă extraordinară şi mai ştiu şi oameni de peste 14 ani, chiar peste 18 ani care nu au nicio legătură cu gramatica sau vorbitul corect şi coerent. Nu văd nicio problemă în vârsta la care se poate obține o funcție cu anumite responsabilități pe server/forum. Nu ştiu unde ai văzut tu 'agramați' dar țin să te informez că majoritatea staff-ului acestei comunități ştie să 'folosească o cratimă' şi majoritatea chiar ştiu să-şi exprime o opinie. În cazul de mai sus, 'Sancționat' este exact ceea ce trebuie ;)

Penta

Am echipa mea ca pe Bernabeu
    Player
    total de acord cu tine, nu stiu de ce ai alege in staff copii imaturi de 10 ani  ( nu stiu daca e cazul )

oricati ani ai avea tot nu ai gandirea unuia de 16+, parerea mea. ( la 10 ani doar ce ai iesit din scutec pnm )

AlinT3o22

User
    Player
    :pro: Mie mi se pare putin aiurea sa avem in staff copii de 10-11-12 ani ...Totusi e un server poFiltert ,nu poti avea in staff copii mici care nu pot sa gandeasca atat de bine ca unu de 14+..

HankyFace

Binele se face nu se zice!
    Staff member
    Chairman
    Topic inchis.

Status
    Not open for further replies.