• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Grade

Status
    Not open for further replies.

Urzicatu2008

User
    Player
    * Nick-ul tău:Urzicatu2007

* Propunere: scoatere gamemodeului creative la gradul de elite

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :In Bine

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :pe factions elitii abuzeaza de gm-1 ca sa sparga spawnere/baze/etc dac sar scoate gmc-ul la elite si doar la god sa fie ar fi mai bine pentru toti oamenii de pe gamemode

* Subserver:Factions

* Alte precizări: nu mai am

NoHackHere

User
    Player
    :contra:  nu mi-se pare corect.. gen totusi sunt 50e , + in ultimul timp nu au mai fost abuzuri 

fr1su

Banned
    Hammered
    Salut,

Nu ar da nimeni 50e sa abuzeze de gamemode, daca cineva abuzează, v-a primii remove la comanda.

:contra:

focfocfum

User
    Player
    Salut!

Din moment ce costa 50€ nimeni nu ar abuza de gamemode. Daca ar abuza staff-ul iar da remove la comanda.

:contra:

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna,costa 50 de euro acel grad,si ma indoiesc ca cineva ar da 50 de euro doar ca sa abuzeze putin.Daca o persoana cu Elite abuzeaza,i se scoate accesul la acea comanda de catre un membru staff.In ultima vreme nu au mai fost multe abuzuri.In concluzie,votul meu este :contra: .Succes si o zi faina in continuare ❤️❤️ 

N33By

User
    Player
    Salut , din moment ce costa 50€ nu cred ca cineva ar cumpara pentru a face abuz , iar daca face , va primi remove la comanda. Cat pentru spawnere , poti pune un sign pe ele.

Votul meu este :contra:

VapeSMG

User
    Player
    Salut

Nu cred ca daca ai da 50 euro pe un grad, ai incepe sa abuzezi sau sa faci tot felul de alte chestii incat sa iti pierzi accesul la gmc. Plus ca mare parte din playeri au donat pentru Elite au donat  pentru gmc, nu ar fi frumos sa se scoata accesul, ca totusi 50euro sunt bani. Consider ca ar trebui sa ramana .

Deci votul meu este  :contra: Mult succes in continuare!

Status
    Not open for further replies.