• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere Grade

Status
    Not open for further replies.

XxPelurixX

User
    Player
    Nick-ul tău: XxPelurixX

* Propunere:  la Gradele mai mari de Legend.. sa ti se ofere Nick custom sau Prefix sau ceva din cosmetics pe sectiuniile in care nu ai acces la fly, kituri spre exemplu pe Parkour.. BuildBattle nu ai kituri si nu ai fly, pe BuildBattle ai fly din arena.. pe SpeedBuilders nu ai ce face cu fly ul si sa ti se ofere Nick Custom sau ceva pe sectiniile acestea.. pe Parkour nu ai acc la fly.. mi se pare Normal si corect dar sa ti se ofere Nick sau ceva daca cumperi legend/vip ca sa compenseze lipsa de fly,,

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate : Cred ca ar cumpara mai multa lume Legend/vip sau sa dea up

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? : In bine..

* Subserver:parkour,SpeedBuilders,BuildBattle, etc

* Alte precizări:  -

ThymeWarp28

User
    Player
    Buna, sunt de acord cu aceasta propunere deoarece astfel jucatorii vor avea motive in plus sa cumpere anumite grade pe sectiuni unde nu sunt atat de valoroase.

De la mine ai :pro: fiindca e o sugestie chiar buna.

Drak0n_776

User
    Player
    Salut,

Imi pare o sugestie foarte buna, pentru ca Jucatorii vor fi mai motivati de a cumpara grade. Si chestia asta chiar ar fi utila.

Dupa parerea mea ai  :pro:

Zi faină!

Andreea256se

User
    Player
    Dupa parerea mea , este o propunere buna deoarece lumea ar avea mai multe motive de a cumpara grade.

De la mine  ai :pro:

DEVVOisHot

User
    Player
    Buna!

Mi se pare ca propunerea ta este una foarte buna. Jucatorii sigur vor dori sa isi cumpere mai multe grade stiind ca vor primi o alta cosmetica pe langa gradul in sine.

:pro:

zJustBoyy

User
    Player
    Salut, XxPelurixX!

Sunt de acord cu propunerea ta, deoarece jucatorii vor fi mai mult motivati de a cumpara grade.

De la mine ai :pro: .

O zi buna!

~zJustBoyy

Last edited by a moderator:
    Status
    Not open for further replies.