• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA #2

Status
    Not open for further replies.

iTzCubeHD

User
    Player
    * Nick-ul tău: iTzCubeHD

* Propunere:  De a se adauga "salarii" la factiuni. Pentru a avea si noi un + fata de civili, sa facem si niste banuti din factiuni, nu doar sa fie un rank.

In functie de raport-ul facut, kill-uri, droguri vandute, death-uri, sa fie facut pe puncte. Spre exemplu, 2 puncte pentru raport facut, 0.5 puncte pentru fiecare 5 droguri vandute in plus la raport (daca e deja gata) 0.5 pt 100 kill-uri in + fata de raport , si probabil daca nu mori de mai mult de 15 ori facand acele 200 kill-uri sa primesti 1. (Am pus puncte putine la cel cu kill-uri si death-uri deoarece il poti falsifica foarte usor cu un prieten de al tau). In loc de droguri, pot fii contracte. La reporteri pot fii live-urile/news-urile, la politie cati oameni ai bagat la jail. Cine primeste cele mai multe puncte la final-u saptamanii, [ poate fii premiat cu ce decide leader-ul/kozak/azzteck sau sa fie premiat cu una dintre ] - raport optional sapt asta, 25k-75k in functie de puncte, si iteme cred.. )

* Cum crezi că ar influența propunerea ta această comunitate :  Ar face membrii factiunii mai atrasi de factiune, au avea pentru ce sa joace, au avea chef mai mare de facut pvp, de facut raport, de a lucra mai mult in cadrul factiunii, de a face factiunea mai activa.

* De ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate? :  Pentru ca multi membrii din diferite factiuni, intra si dupa aia stau inactivi, si este deranjant, asa poate activeaza si ei pe server, macar sa faca raport-u, si la raport incomplet direct, fara sa anunti nimic, sa primeasca uninvite direct, sau sa se faca cumva sa fie min 3h jucate pe saptama, dupa mie in 3h pe saptamana nu e deranjant nu te obliga sa joci pe server, si totodata e destul timp sa-ti faci raport-ul si acest timp si-l poate aloca oricine.

* Subserver: GTA

* Alte precizări:  Sa raspundeti cat mai sinceri si sa argumentati va rog frumos si aici si la asta: 

Last edited by a moderator:

Just

User
    Player
    Bravo ai venit cu o ideie faina , chiar daca nu ma joc gta stiu despre ce este vorba in el si consider o idee buna , sper sa se adauge pentru ca serverul nostru sa ajunga mai po*Cenzurat*r

:pro:

Ransom_123

User
    Player
    Salut este o idee buna,imi place ideea ta, sa mai aiba si alte factiuni salariu nu numai politia,s.w.a.t,F.B.I !

imi place ideea deci de la mine ai :pro:

Last edited by a moderator:

CallMeGhosty

VIP
    VIP
    Pro.

Membrii factiunilor ar avea un plus fata de civili si ar fi mai motivati sa "munceasca".

Haxy

User
    Player
    O idee foarte buna.

Salariile erau deja, dar acest update la ele ar face GTA-ul mult mai atrgator, pe langa ideea cu puncte care este si ea buna.

Nu prea vad probleme in acest update, doar una care este mica dar nu importanta

De la mine ai :pro:  Succes cu ideea!

SanduK

Loyal
    VIP
    este o idee buna :pro:

MultiPlex

User
    Player
    Din punctul meu de vedere aceast update ar fi un plus pentru membri factiunilor si ar aduce mai multe persoane in factiuni.

Vote-ul meu este : :pro:

Kozak28

Tot ce putem hotărî e ce facem cu timpul ce ne est
    VIP
    Player
    :respins:

Factiunile ostile fac bani din PVP, Vanzare de droguri, sau din banii pusi pe capetele altora.

Inchis.

Status
    Not open for further replies.