• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

NohackItsMe1

User
    Player
    Nick-ul tau : NohackItsMe
    Propunere : Propun sa se bage ferma inapoi deoarece  este prea plictisator sa minezi si sa pescuiesti
    Cum crezi ca ar influenta propunerea ta  acasta comunitate ? : In bine pentru ca playeri ar avea un al 3-lea loc de farmat banii
    De ce crezi ca aceasta propunere ar fi utila pentru acesta comunitate ? ar fi mai fine deoarece ne dorim sa farmam la ferma deoarece  acolo playeri pot face banii putin mai rapid cu eff5
    subserver  :GTA
    alte precizari : in opinia mea , preturile la ferma ar putea fii pentru 64 melon 2k  pentru 64 felii de pepene 250  si pentru 64 de dovleci 2k

DaddyDiet

User
    Player
    Mi se pare o sugestie foarte utila, un al 3-lea loc de farmat ar fi foarte frumos pe GTA, iar preturile sugerate de tine sunt foarte bune. De la mine ai :pro:

Ted12.

User
    Player
    Salut.

Rebagarea fermei este o sugestie foarte buna+ un alt loc de farmat ar ajuta mult.

Preturile sunt ok si pot fi modificate in viitor.

Votul meu va fi :pro:

gaby23

User
    Player
    O sa fie luata in considerare aceasta propunere, pe viitor poate vom readauga.

:tc:

Status
    Not open for further replies.