• IP Copied!
    Click to Copy IP
    Loading...
  • Join our Discord!
    Loading..
  • Welcome to Gamster.org

Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to apply for staff, report a cheater. apply for an unban, as well as connect with other members through your own private inbox!

Rejected Propunere GTA

Status
    Not open for further replies.

Camerax2018

User
    Player
    *Nick-ul tău: dietdrcriggs
    *Propunere: 1. Un GTA... Cât decât pe placul personalului și al jucătorilor (voi scrie mai jos la ce mă refer). 2. Ieftinirea lansatorului pe GTA la 1 Milion, atenție, fara keep inventory.
    *Cum crezi că ar influența propunerea acestor comunități?: 1. S au purtat multe discuții pe GTA... Despre arme, ieftinirile lor pe shop la un preț foarte redus, sa se obțină mai ușor ca pvp ul sa fie cat mai intens etc. ... Până la urmă realizând... În ultimii 2 ani am stat și am analizat, prețul armelor a fost la fel pe shop, diferența apare faptul că înainte chiar se merită banii pe o drujba, o oly, as50 (mai ales as50) minigun etc... Așa că ce va propun este să nu schimbe prețul armelor, lăsați le scumpe, dar măcar faceți le op fraților.. minigun ul sa aibe combo ul vechi, as50 ul sa tragă ca înainte, repede nu deranjează pe nimeni, daca tot e 45k pe shop sa se merite acei bani! Un mic buff la oly cum era înainte, asta însemnând o oly perfectă sa de-a-5 inimi, oameni în personal care știu că confiesc armelor vechi în caz nu vă descurcați la update (mrpies1, xMiniGun, ld, kozak).. ar fi bine sa va ganditi... O schimbare la arme este necesara... Înainte de farma cu drag pentru o oli si se merita sa dai pe ea 100k la inceputul sezonului.. acum olympia este dubioasa rau.. daca are un civil p4 pe el armura care de asemenea se obține greu, din hit sa zicem că ia -3... Dar focul îl face să ia și până la -5...... Și cel mai enervant este acel foc care te zgâlțâie și te încurcă, mai multă țintă și mai puțin foc. Este strică alegerea voastră celor din staff cum vreți să faceți armele... Trebuie să schimbați pt că va zic sincer, la cum e drujba acum nu prea se merită... Și nici olympia pt că nu mai este la fel de op.. .
    2. Lansatorul pe GTA in prezent este 10 Milioane, mult Intr-adevăr, jucătorii au răbdare, farmeaza sa și cumpere dar urmarea e enervanta... Multi veneau la pvp goi cu lansa sau cu arme ft slabe doar pentru a enerva playerii, astfel se ajunge la toxicitate și la nervi și conflicte între jucători, astfel dacă ați face lansatorul 1 milion fără keep, sa formeze cine chiar știe că l folosească și are stăpânire pe el... Dacă tot e lansa și da și -6 dintr-o bucată, sa l mânuiască doar cine e pro, nu sa fie folosit în bătaie de joc, dai bani pe el dar sa enervezi jucători.. nu mi se pare de loc ok, așa dacă pierzi lansatorul, ți-l pierzi pe propria răspundere, decât să fii omorât și stresat de cineva care da cu lansa gol, lansau ăla mai are și keep.. mai bine fara keep astfel încât jucătorul respectiv va trebui să facă un kit serios de pvp.
    *de ce crezi că această propunere ar fi utilă pentru această comunitate?: 1. Pvp mai intens... Care sa necesitate stăpânirea armelor... 2. Mai puțini nervi, stres, și toxicitate
    *subserver: GTA
    *alte precizări: este strict alegerea staffi lor cum vor sa facă armele... Pot sa le ieftinească și să le lase cum sunt acum pt că acum Oly sincer chiar nu e de 100k, sau pot sa le face bune ca înainte și să le lase scumpe... Este strict alegerea staffi lor dar o schimbare trebuie făcuta la arme.

ALIN007

User
    Player
    Salut!

[1] GTA-ul are nevoie de schimbari din crackshot (si posibil si crackshotplus) nu doar ieftinirea armelor, insa AK47 si Gauss > Restul armelor, fiind ieftine si mai acurate si mai nebalansate decat restul insa sa revenim la ceea ce ai spus:

1. Analiza ta este intr-un fel corecta insa, stafful "administrativ" inainte de gamster 2.0 nu se gandeau ca orice arma care este Tier 4/5 "Este OP, fratilor, restu sunt bune de aruncat la gunoi" - fals din opinia mea discutata in introducere - insa sa fim sinceri pentru o drujba s-ar merita o reducere pana la 65k (sau 75k).

2.Olympia poate fii redusa cu 15k chiar si la inceputul unui NOU sezon oricine isi face o unealta sau vand arme/armuri care tot face peste 80% din pretul initial [100k]
    3.AS50-ul este deja echilibrat dar cum am auzit ca ai spus "vreau sa traga ca si cum eram acum 4 ani" - esti nostalgic ca dracu'.
    4.Minigunu' de 2018 - ceea ce tu il vrei a fost nerfuit rau incat el nici bun de nimic nu mai era. - eu nu vreau sa imi traiesc amintirile nostalgice insa, eu as vrea un concept de minigun mai nou si balansat.

2.1 despre Olympia - TU te plangi ca la armura p4 ca iti da ~4.5 inimi (la un test anterior cu DIET, olympia a dat ~48% adica 4,8inimi) dar ca armura de donator [exemplu bun: Immortal, este p4 pp4 u3 + fire prot 4] e aproximativ ca si un Protection VI [ Reducand mai mult - oricum iti cam da 3 inimi + focul extindandu-se cu 7%-8 aprox. ].

[2] Singura arma care nu cred ca are balanta niciodata va fii Lansatorul de Rachete: 10M, keepinventory si DAMAGE INCREDIBIL DE MARE - asta fiind folosita de toti jucatorii cu lansator josnici ( a se preciza chiar si daca ai lansa nu inseamna ca esti josnic ca il detii, josnic esti cum joci) - iar daca a murit X (care are lansa) se poate duce la pvp si sa dea clean-up unuia care posibil nu ii stiia constinta.

Eu consider ca lansatorul si cu keepinv, si fara este o arma fara balansare. De ce? - deoarece in sugestia dvs, Lansator la 1M fara keep - asa ca este permis sa iei mai mult decat unul, devenind meta doar el [lansatorul]

Voturi Finale:

[1]:
    1. PRO
    2. + 2.1. CONTRA
    3. CONTRA
    4. PRO (intr-un mod)

[2] Contra (deoarece, mie frica sa devina el singura arma folosita intr-un meta de PVP, indf de pret - atat timp cand ramane aceleasi, iar daca s-ar balansa si cu damage-ul si restul asta ar devenii intr-un PRO)

PS:
    Vreau sa dau QUOTE pentru a raspunde autorului topicului o chestie:

" ..Daca are un civil p4 pe el armura care de asemenea se obține greu, din hit sa zicem că ia -3... Dar focul îl face să ia și până la -5...... Și cel mai enervant este acel foc care te zgâlțâie și te încurcă, mai multă țintă și mai puțin foc. "

Dupa parerea mea, Protection 4 (cu sau fara U3) se obtine usor atat timp cand ai dedicatie pentru ea (eu pot face un p4 u3 in 25min) , insa de cand sunt kiturile de DONATOR (mai ales LEGENDARY/IMMORTAL) ei pot face rost de o armura supeeer buna la PvP de pe [/ah] sau mai ales cum stim toti ca se cersesc kituri pe GTA (frecvent ca nimeni nu da atentie etc.) , armura aia nu strica insa, e doar o armura - care te face sa mori mai putin.

mini.

god gaymer
    Player
    Salut,
    Vom vedea ce putem face cu propunerile si vor fi aplicate daca sunt bune, insa nu e garantat ca va fi in perioada aceasta.

TC

Status
    Not open for further replies.